Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Bisikleti yeni aldığım için hep virüse rağmen binmek durumda kaldım, bu da bugünden.

1589981294099.png

(link)
Bunu alıcam inşaallah ve aldım bu akşam...
@HakanAydn Allah razı olsun birader, her şey her an olabiliyor...
Merhaba, ben iki yıldır bu çantayı kullanıyorum. Sürüşü neredeyse hiç etkilemiyor. Daha önce heybe çanta kullandım ve en hafif rüzgarda bile yokuş çıkıyormuş gibi hissettiğim için değiştirdim. Tavsiye ederim.
331E2B8B-95CA-43ED-A6AA-EE2AC8027265.jpeg
331E2B8B-95CA-43ED-A6AA-EE2AC8027265.jpeg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
227254 dosyayı görüntüle

IMG_20200520_184014.jpg

Dört günlük hapis ardından havalandırmaya çıkardım kendimi ve yoldaşımı...
Sinek, sıcak, nem, zıvanadan çıkmış otomobiller.....
Her şeye rağmen dönüşte tartı 2 k.g. eksik gösterdi... :huhuu:

@MertV sizinki gibi bir rotada binerken lastik patlamasına karşı önlem almak gerekiyormu? Sürekli yedek içlastik levye mini el pompası bulundurmak gibi

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Süper Dede şöyle kaskımı takip ayakkabılarımı giyip , bismillah deyip küheylanı dehlemeyi özledim be aga bugün 5. Gün dedi, biraz daha rahatladım, bayramdan sonra ilk icraatım 120 lik Osmancık adı güzel Kızılırmak kemerli tarihi iĺçeyi ziyaret. :)

Bozkurtun ayağı sekince dünyası tuhaf bir hal alıyor. Allah'tan belgesel kanallarına bakıyorum. Ecimcik dizi izlesem kız gibi ağlıcam hee. :harika:

B'Twin Rockrider 540
Screenshot_20200520-205105_Strava.jpg

20200520_202334.jpg

Bugün 26 derece, %94 nem altında bütün gün ot biçtim. Yine duramadım şimdi eve girdim.

@Süper Dede delta bisiklete bakmissindir. Orda yok muydu
@necmeddin diyorum ya nazar.... Süren var siuremeyen var. Kem gözler var... Var da varrrr😉😉😉

@ali önder bisikletin bir kaç tane arızası daha çıktı. Arka tekerin mile oturduğu yerde kenar tirtiklari duzlemis bu yüzden tekerlek Bir süre sonra eksenden kayıyor... yarışa Bir ay kala bunlar risk faktörü. Onun için alüminyum kadroya dönüş yaptım. Kafam rahat olsun...

Bugün de Karaköy - Bahçelievler yaptım. İnsanlar sahilde baya baya geziyordu, bazı yerlerde çimenlere sofra kurmuş, yemek yiyorlardı.
Vapurdan inince, Karaköy iskelesinden çıkışda,Galata Köprüsü'ne çıkış için konulan engelli rampasına dönerken bir anda dengemi kaybettim. İnanılmaz da yavaştım. Kilitli pedalları sorunsuz açtım ama dar bir alanda olduğum için bisikletle beraber devrildim. An be an görerek kafamı kenardaki mermere vurdum. Neyse ki kask vardı. Kaskın önünde de hafif bir ezik oldu. Kask olmasa kafayı ikiye ayıracaktık. Küçük bir sıyrıkla kurtardık 😏
IMG_20200520_223915.jpg
IMG_20200520_215345_558.jpg

@ali önder hocam etme çıksınlar sürsünler holtalarını kesen bir nedenmi var. :D
@Süper Dede abi karbon aliminyum kargo arasında fark var ama , iş bilmeyene titanyum kadro versen kıvrak bir çelik kadroyu geçemez. Ultra sürüşlerde mental hazırlık ve dinamik bir vücut daha avantajlı olacaktır diye düşünüyorum.
Belki de yanılıyorumdur göreceğiz.
@Burak Altaç çok geçmiş olsun hocam.

Geri