Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Genel olarak dışarısı kalabalık diyebilirim(sokağa çıkma yasağı yok gibi) . video çektiğim an boş bir ana denk geldi :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: a.valverde
sabah 7 de 33 dereceydi..."ghostrider" gibi yanmak istemem şahsen..🔥🔥..perşembeye kadar böyle...🤨

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
srdrmrs
hocam video açılmıyor belki bendende kaynaklı olabilir

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
(link)

Rüzgar bu gün fırtınaya döndü, ben de inat ettim 33 km fırtınaya karşı sürdüm...Merak edip meteorolojiden öğrendim, rüzgarın hızı 25km/saat miş...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Amerika olduğu nasıl da belli. Polis, videoyu kaydeden ve bisikletçi olmak üzerei 3 açısdan bakalım:

Polis: Yaygın fast food zincirleri ve sağlıksız beslenmeden mütevellit obez. Amerikan futbolunda en çok sevilen şeylerden biri olan 'tackle' yani dalma hareketini yapmaya can atıyor ve adam bisiklete dalıyor :D Yerdeki adama hemen başka bir polis çullanıyor.

Bisikletçi: Kaskı yok; yakalanacağı bariz belli ve hâlâ kaçmaya çalışıyor. Büyük ihtimalle başka suçları da olan ortalama bir Amerikalı.

Videoyu kaydeden: Videonun sonunda ''worldstaaaar'' diye bağırması kavga dövüş ve ilginç videoların düştüğü sitenin müdavimi olduğunu gösteriyor.

Şu 10 saniyelik videoya niye bu kadar vakit harcadıysam :)))

Bari başlığa uygun ve işe yarar bir olaya bağlayayım:

Geçen hafta eşimle bisikletçiden geliyoruz; yol vızır vızır. Sahile yanaşıp bir bakalım dedik yürüyenler, koşanlar, bisiklet sürenler, bisiklet yolunda yürüyenler ve motor sürenler... Yani sahil her zamanki gibiydi. E biz de girelim bari dedik. Yaklaşık 2 km sonra polis durdurdu :( ''verin bakalım kimlikleri'' dedi. Yanımda kimlik yoktu ve olmadığını söyledim. O zaman bilgilerini ver dedi. TC, isim soyisim, ana adı, baba adı vs her şeyi beyaz bir not kağıdına yazdı. Eşimin kimliği yanında olduğu için onun bilgilerini de karttan bakarak aynı kağıda yazdı. Bu sırada diğer polis yürüyenleri uyarıyor, gel buraya işaretleri falan yapıyor ama millet dönüp gidiyor falan tam bir tutturabildiğine havası var yani.
Neyse, dedik yazacak mısınız ne olacak, kusura bakmayın falan... ''Valla biz yazmak istemiyoruz ama akşam müdürümüz yazın derse yazarız. Buradan gitmeyin bir üst sokaktan, ana yoldan falan gidin''. Ne diyeceğimi bilemedim; kolay gelsin diyip ayrıldık.
Ortada tutanak imza vs hiçbir şey yok bu arada...

Velhasıl, ezilme pahasına ana yoldan gidin, AVM'lere gidin ama bisiklet yolunda bisiklet sürmeyin arkadaşlar :) Devletimiz böyle buyurmuş.
Bu yazınızı yeni gördüm. Zaten Samsun’da bisiklet yolunda bisiklet sürmek bence anayoldan daha tehlikeli. Adamlar sizi düşünmüş olabilir:koptum:

İsabetli bir karar olmuş, bayramda yayılma hızı artacaktı. Olan bize oldu, dört gün evde kurtlanırız artık... :koptum:

@Cemal Ç.
Cemal bu yasaklar bize biliyon değil mi?Sana yasak yok sana bayram serbest :ssrtcbya:

Makron, Cemal bayramda gelsin ona ''makaron'' verem demiş.:D

images.jpg
images.jpg

Ben bayramın 1. günü bisiklet süreceğim. :krktm:

Ben bayramın 2. günü bisiklet süreceğim.:krktm:

Kralı gelse ceza yazamaz. Yazsada havada kalır.

E ben 3 gündür süremiyorum ama 2 gün sonra tepesindeyim bisikletin İnşallah. Bu kez sağlam hasar almama rağmen çok şükür toparlanmaya başladım.:D:krsn:

Geri