Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Dur ben eksik kalmıyayım😁 (kıçımla bugün pek barışık değildik nedense🤔) (link)
94179F73-463A-46E7-9D8E-26677079F692.jpeg

Scudo
Bugün dayanamadılar, ne yapıyor bu deli bu saatte kesin spora çıktı diyip durdurdular polis amcalar.
Ama şansıma iyi niyetlilerine denk geldim, çalışan mısınız diye sordu direk. Evet gece çalışıyorum, işe giriş bildirgem de yanımda diyince bildirgeye bakıp yolladılar. :hımm:

Bugüne kadar hep bisikletten bağımsız düşüyordum bu işte becerikliydim. Bugün ilk defa bisikletle birlikte düştüm.
2 haftadır kilitli pedala alışmaya çalışıyordum. Bir arkadaşı gördüm selam verem diye duram dedim pedal açılmadı düştüm yolun ortasına Allah'tan arkadan gelen yoktu. Açılmadı , düştükten sonra kaç defa denedim hepsinde açıldı.
15 km ye yanaşmıştım canım sıkıldı eve döndüm.

@necmeddin boşver takma...bişey varmı sende..?😐

alışmayla ilgili sorunun varsa bir tarafın kalini bilerek çok bozuk ayarla...aklına gelmemesi imkansız oluyor, ayağın hep çarpık durunca..ben bu yöntemle hiç düşmedim..

alışmayla ilgili sorunun varsa bir tarafın kalini bilerek çok bozuk ayarla.
Bu başka sorunlara neden olur sanırım. Deneyimim yok ama duyduklarım hep bu yönde.
Kusura bakmayın sayın @necmeddin güldüğüm için. Kendim düşünce bile gülerim ben, bilincim hala yerindeyse.😅 İlk zamanlar bende ellerimi bırakamıyordum SPD'ye geçince. Alıştım zamanla.😊

@abidin3714 @sametmrc @Cemal Ç. @HakanAydn eyvallah çok sağolun, aslında çok sıkı değil , tuhaf tarafı ikiside açılmadı. Biraz canım yandı çok bir şey olmadı. Hafif dizimin yanı ezilmiş,

Serbest sitilde çok sağlam fotokarelik düşüşlerim vardı. :koptum: Bağlı sitilde yoktu. Öğrenmiş olduk. Havanın soğuk olması sebebiyle pantolon altında içlik te olduğu için korudu çok şükür. :harika:
Vazgeçmek yok öğreneceğiz.

Bugüne kadar hep bisikletten bağımsız düşüyordum bu işte becerikliydim. Bugün ilk defa bisikletle birlikte düştüm.
2 haftadır kilitli pedala alışmaya çalışıyordum. Bir arkadaşı gördüm selam verem diye duram dedim pedal açılmadı düştüm yolun ortasına Allah'tan arkadan gelen yoktu. Açılmadı , düştükten sonra kaç defa denedim hepsinde açıldı.
15 km ye yanaşmıştım canım sıkıldı eve döndüm.
Geçmiş olsun birader, Allah beterinden korumuş. Yola bir şey oldu mu...😂😂😂
Bu gün yine trainer vardı.
Bir saat sert sürüş
105 RPM
116 hr ort
25 km
son 25' sert tempo iyi zorladı
Ort nabız 132 hr oldu.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
benim 60 km oldu bugün az yokuşlu...80+ kadans çalıştım...

@Süper Dede yok abi yere baktım sağlamdı yer çok şükür. İki haftadırda ya düşersem korkusu vardı. Çok şükür o korkuyuda yendim. O asfaltlar düşünsün artık aşındıracam süre süre. :D
Sadece gülemedim düştüğüme malum şehir yeri , karizma meselesi. Üstüm bile pislenmedi yaw. :koptum:

Ha bu arada brooksla kanka olmaya başladım. Çok bir sıkıntı çıkarmıyor. Çünkü kazık gibi:D Hele düştükten sonra diğer acılar brooksu bastırdı. Bundan sonra bisiklete binmeden kendi kulağımı çekeceğim. Onun acısı geçinceye kadar bir 20 km atarım.:) Tarihe brooksun sırrını çözmüş biri olarak damga vuracağım. :harika:

Arkadaşlar dışarı çıkma yasağı olmadığı günlerde eğer 18 yaş üstüyseniz sorun olmamalı, sürekli çıkıyorum ben defalarca polis geçiyor yanımda kimse bir şey sormuyor soramaz da.bu süreçte dışarda bisiklet sürmek yasak değil hatta dışarıda maske takılmalı diye bir kural da yok sadece toplu yerlerse market vs gibi yerlerde takma zorunluluğu var.

Sayın @hamlet2006 sıcaklar başladı tekrar. Çekilmiyor artık. Belki yarın sabah, sahurdan (05:00'den) sonra güneşi doğurturum. 😁

Geri