Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Bayramdan sonra bir Osmancık git gel 120, bir Amasya git gel 90, bir çorum git gel 120 ve yasaklar kalkarsa bir Samsun git gel 220 düşünüyorum. Tabi tam tesisat. Yarış için etkili olurmu @hamlet2006 kardeşim.

Scudo
Sağlam tırmanışlar olacak diye düşünüyorum.
.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Bayramdan sonra bir Osmancık git gel 120, bir Amasya git gel 90, bir çorum git gel 120 ve yasaklar kalkarsa bir Samsun git gel 220 düşünüyorum. Tabi tam tesisat. Yarış için etkili olurmu @hamlet2006 kardeşim.

3 kere Amasya git gel
2 kere Osmancık
2 kere Çorum
1 kere de Samsun git gel yapabilirsen olur .Eğer yapamazsan Rohan süvarilerinin de dediği gibi

DgijaFtWkAAJODg.jpg

Ama biz yapacağına inanıyoruz.:harika:

Virüse dikkat et ağabey

@hamlet2006 toplamda 8 gün eder , nöbet istirahatlerinde İnşallah diyelim , zorlanacağım vakit olarak ama denemeye değer. :harika:

Buralar soğuk ve yağışlı... :krktm:

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Evet arkadaşlar iftar öncesi 20.4 km attım, yaw arkadaş ben dahil vatandaş :)zombi gibi. İftardan sonra bir 20 daha düşünüyorum, acıktım, çokta susadım. Haydi hayırlı iftarlar olsun.:harika:

@Tutmosis89 yok yaw üstad değilim süper dedem öyle ama, woltaire gelince ailenin zeki çocuğuymuş bir yolunu buluyor. Bana gelince kafa kırık:D

Ben eski kulağı kesiklerdenim fakat şimdinin acemisiyim. Öğreneceğim daha çok şey var ve şu an tamamen "ısınma" turlarındayım. Sanıyorum iki haftaya kadar içimdeki Hulk dışı çıkacak.

Saat 11:30 şimdi tur zamanı 😎 + Bugün ilk kez BikeTracker ile kayıt tutmayı deneyeceğim.

@Atasoy hocam hiç sorma eli verdik kol mol bile kalmadı. Ben arazide süren adamdım. Kafama göre tıkır tıkır , ağır ağır dağda taşta süren adamdım. Adamlar kurnaz hocam bir yarış rotası yapmışlar o biçim . E ben zaten yolu sevmem yeşili ,dağı,taşı,denizi ,ırmağı görünce kendimden geçerim. Az kaldı hocam özümüze dönmeye şu yarış bitsin yol lar onların olsun dağlar bizimdir. :harika:
@Voltaire bak hocam gaza gelme ben ettim sen etme , o içindeki hulk denen vahşi yaratık çıkacam derken nabız tavan yapar maazallah. Dikkati elden bırakma olmadı gel sende katıl TTUBR a , hem sende yol yarış bisikleti var . Vurursun kendini yollara hulku salarsın oralarda dışarı. Tabi vaktin varsa.:D:harika:

Son düzenleme:
Virüs başladığından beri hafta içi 3-4 gün İstanbul içi kuzeye doğru turlar yapıyorum. Geçen hafta Garipçe'ye gittim, gelmişken bir kaleye gireyim de fotoğraf çekeyim dedim. Kale kapısını virüs sebebi ile kapatmışlar, yandan atladım girdim. Jandarma bastı 400 lira ceza yazdı 😀

Tamamen benim salaklığım tabii, yapmamam gereken bir şeyi yaptım. Ondan başka virüs süresince bisiklet sürerken bir sıkıntı yaşamadım. Cadde üzerinden gidince polis durdurmuyor, zaten kuzey taraflarında pedallayan bir çok kişi ile karşılaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Üç jandarma devriyesi gördüm, ses eden olmadı. EyvAllah dedim, devam 😉.
Screenshot_20200503-154854_Strava.jpg

Daha geç bekliyordum yağışı ama çıktığımı duydu sanırım.

@Cemal Ç. Yasak mı tamamen orada bisiklet sürmek?

@Cemal Ç. Yasak mı tamamen orada bisiklet sürmek?
Öyleymiş. İki defa yakalandım. Birinde oğlumu gezdiriyordum, ikinci spor için biniyordum. Bisikletle spor yapmak yasak dediler. Bu yolumda bir dönüşüm 2 km ediyor. Vites düşürmeden "Dön be baba dönelim" diyorum 😅.

Son düzenleme:
Bir saat yokuş çalıştım, bacaklarım tutmuyor. Yol bisikletiyle zor oluyor bu iş...Yüzde yirmilik rampalar ve biraz da zemin bozuk, eh yaş ta altmış iki... :koptum:

@Süper Dede iftar öncesi 31 km attım. Normalde 20 iyiydi yaw ,eve gelince sızmışım oğlanlar davulla zor uyandırmışlar, o ne ayıranlar içmeydi. :koptum:
11 km si @Tutmosis89 senin için olsun yasak bitince hafta içi borcunu ödersin. :)

İftardan sonrasına Allah kerimdir bakacağız. Hele bir çayımı sigaramı içem kafam yerine gelsin.:D

Geri