suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.559
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
Aslında olması gerektiği gibi denilebilir. İnsanlar virüs var diye gerekli durumlar dışında evinde kaldığından haliyle motorlu taşıtlara da binmiyorlar bu da hava kirliliğini azaltıp küresel ısınmanın etkilerini azaltıyor.Allahtan havalar bozuk da pikniğe, gezmeye gidecek kişiler evlerinden çıkamıyor.
Hayatlarında sporun S si olmayan, göbeği salmış, motora binince cehennem meleği triplerine giren, motor üzerinde hastalığın tillahı bize birşey yapamaz kafasında aslında hayatlarının finaline doğru azgın teke sendromuna yakalanmış tipitipler.
buradan bu saydıklarınızı nasıl çıkardınız anlayamadım...dün ankarada yaklaşık 10 kişilik bir motorsiklet li grup bir parkta toplanmışlar ellerinde bira ve parktaki masaya cips çerez karıştırmışlar kahkaha ata ata gülüp eğleniyorlardı içlerinde 50 li yaşlarda oldugunu düşündüğüm birkaç kişide vardı
Sıkılıyorum evde. Kimse de yokken fırsat bilip 10, 15 km gezip geliyorum. Durmuyorum, beklemiyorum. Zaten en son 169 km dedim, sonra yol çıkamadı dışarı. Zaten gezdiğim yerler tarla yolları.Hepinizi ''tatsubi'' olmaya davet ediyorum.
Tatsubi=Tatlı su bisikletçisi
Fransa'nın gendarmesinin numarasını bulun bana.
@Cemal Ç. saatli bomba gibi ortalıkta dolanıyor diyecem France makamlarına.
Adam Strava görevi mi buldu ne oldu.Sanki strava virüse rağmen şu kadar bisiklete bin , madalya takalım challenge'ına sokmuş bizim yerdeki kurt gökteki akdoğanı.
Zaten gezdiğim yerler tarla yolları.
İnsan yok, huzur var 😁.