Siyasi emellerle verilmiş, bilimle hiçbir alakası olmayan bu karara bisikletçi olarak uymayı düşünenlere şunu hatırlatayım; minimum 110 nabızla ve çoğunlukla 140-160 nabızla yapılan bir sporda maske takmanız o sık nefes alışınızla kombine olunca çok büyük sıkıntılar çıkarabilir. Yeterli havanın alınamaması, maskenin filtrelemesinden dolayı oksijen oranı düşük solunum yapılması derken bazı durumlarda ölüme kadar gidebilecek vakalardan bahsediyorum.
Ben takmayacağım, sadece bisiklet sürerken değil dışarıda da takmayacağım hem de. Ceza yazan olursa da, kendine emredilen görevi yapıyor olur. Ben de vatandaş olarak gerekli kanallardan itirazımı yaparım. İtirazımın geçerli olacağına hukuksal zeminde güvenim tam ama Türkiye burası, belli olmaz. En kötü ihtimalle de bu yönetim değiştiğinde, bu cezalar da onlarla beraber gidecektir.
Kimseye takın ya da takmayın diyemem, takarsanız anatomik anlamda neyin içine girdiğinizi bilin istedim.
Ben takmayacağım, sadece bisiklet sürerken değil dışarıda da takmayacağım hem de. Ceza yazan olursa da, kendine emredilen görevi yapıyor olur. Ben de vatandaş olarak gerekli kanallardan itirazımı yaparım. İtirazımın geçerli olacağına hukuksal zeminde güvenim tam ama Türkiye burası, belli olmaz. En kötü ihtimalle de bu yönetim değiştiğinde, bu cezalar da onlarla beraber gidecektir.
Kimseye takın ya da takmayın diyemem, takarsanız anatomik anlamda neyin içine girdiğinizi bilin istedim.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: