@alcest
Moon meteor kullanıyorum meteor hakkında bilgi verebilirim:
Artıları 1-amaç "görünürlük" hafiflik, küçüklük ise meteor iyi. USB jarının olması,
pil azalaınca led göstergesinden anlaşılması, çabukl şarj olması. kask apratı ile gerekirse kaska takılabilmesi-kafa lambası
Pininin son damlasına kadar çalışması olumlu özellikleri
OLUMSUZ ÖZELLİKLER İSE: "Görünürlük için olması nedeniyle gece uzun sürüşlere uygun değil.-benim gibi, kullanan arkadaşlar pilin çabuk bittiğinden bahsetmişti. Ben önümü görmek için değil görünmek için yola çıkıyorum kaldı ki yol biiskleti ile gece sürüşü böyle mazgalların oldugu ülkede cesaret istiyor. mantıklı değil.
Bir sene geçti önceden haftada bir şarj ediyordum şimdi 2-3 günde pil seviyesi düşüyor.
Eğer amacınız önünüzü görmek ise aliexpress vs ten araştırıp başka bir lamba alın onun dışında yol bisikleti için bence gayet iyi bir ürün. Kesinlikle ucuz değil ve yıllarca kullanamayacaksınız seneye performans yavaş yavaş düşmeye başlar. Anca ışık -optik malzeme kalitesi tartışılmaz iyi. Diğer koydugunuz seçenek bunun yanında komik kalıyor. Bu açıdan knogg cat-eye gibi ürünler ile karşılaştırılmalı.
sorunuz olursa cevaplarım, iyi günler
Bir de şunu söylemeliyim: Moon da farklı modlar var sürekli yanma- flaş-sürekli glaş-SOS gibi...bunlar çok önemli şeyler sürekli yanan bir lambadan çok yanıp sönen bir lamba sizi daha görünür kılar ve pil ömründen yemez. Bu aşıdan da diğerinden daha üstün (link) a bakın derim