Scudo Sports

Vioo 700 far alınır mı?

alcest

Forum Demirbaşı
Tepki
498
İsim
Ahmet
Bisiklet
Canyon
Arkadaşlar daha ucuza daha güçlü bir ışık bulamadım.

(link)

Gözüme bir de moon meteor 250 çarptı fakat hem ışık gücü daha az hem 40 lira daha pahalı.

(link)

Scudo
Ben aşağıdaki ışıkları kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim. Bu vesileyle Özceylan Bisiklet ve Uğur Bisiklet'e teşekkür etmiş olayım.

(link)
(link)
(link)

1000 lümenlik plus'ı Lezyne macro drive 600 xl ile kıyaslamıştık canlı olarak. 1000 lümen midir bilemem ama 600den fazla olduğunu söyleyebilirim. Üçünün de malzeme kalitesi hatırı sayılır derecede iyi diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: alcest
@brdtl

1000 ve 400 arasındaki fark nedir? İkiside neredeyse aynı fiyatta.

400 biraz daha küçük ve gücü de yarı yarıya az tabii ki. Bağlantı şekilleri aynı.

@brdtl
Anladım. İnceleyeyim biraz ama markası ne tam anlamadığım için biraz dandik ürün algısı yarattı :) Teşekkür ediyorum

Bende de aynı alıgıyı yarattı elime ulaşana kadar. Ama bence tam bir fiyat/performans ürünü.

Vioo 700 kullanicisiyim. Aldim ve bir daha birakamadim :) Dün geceki 1050mt irtifadan deniz seviyesine indigim ve inişin tamamen zifiri karanlik oldugu yolu arac fari gibi sorunsuz ve mukemmel aydinlatti. Daha once pek cok far denedim ama bu benim icin son nokta oldu. Sarji antrenman boyunca asla sorun yaratmiyor. Usbden sarj oluyor ve bisiklet uzerinde hic bir sekilde acisi bozulmadan sabitce duruyor. Pisman olmayacagin ve iyi ki almisim diyecegin bir üründür. Kesinlikle tavsiye ederim...

• Beğen
VIOO 900 USB ÖN AYDINLATMA

Daha önce kullanmışdım bu ürünü memnun kaldığımı söyleyemem sarj olurken flaşör yanıp sönmeye başlamıştı sonrada çalışmadı.

Çakar olarak fena değil Işık gücü standart 2 ürünü karşılaştırmak gerekirse bana göre moon daha önde

@iksis Fiyat olarak biraz yüksek gibiler. Kalite olarak şüphem yok. Teşekkür ettim :)

@ozgurgokalp Bilgi için teşekkürler hocam. Sanırım ben de alacağım.

• Beğen
Tepkiler: iksis
Çinden aldım, başka yerden 40-50 ye aldım yok hepsi çöpe gitti ama bu ürünler sanırım çöpe gitmeyecek gibi.

Amacınız fark edilmek ise sorun yok ama aydınlanmak yolu görmek ise bence bu ürünleri bir kez daha değerlendirin derim.

2 kere 50 tl lik ürünü çöpe attığınızda bu yazımı bir daha düşünürsünüz bence :(

Bu tip pahalıya satılan lambalar bana hiç güven vermiyor nedense sanki sadece karşımızdaki bizi farketsin diye 95 tl ye bence aliexpressten bütün anayolu aydınlatacak ışık bulursunuz :D

@Cesarisback
Yurt dışı alışveriş tecrübem fazla değil. Bir de alıp bozulma riski var. Bu ışığı alıp beğenmeyince iade etme hakkım olduğundan risk almak istemiyorum.

Kalite arayışına saygım sonsuzken ekonomi konusu da sürekli kafamı kurcalayan bir paradigmadır. :D Bu yüzden ben de çok kararsız bir şekilde şu aliexpress solarstormlarından aldım yaklaşık 50 tl gibi bir fiyata. Ve beklediğimden çok daha iyi çıktı 2xU2 cree ledli orijinal şarj girişli modellerden. Samimi olarak karşıdan gelen araçları rahatsız etmemek için orta seviyede bile kullanamıyorum.

@mhtozel
Link verme şansınız var mıdır? Bir tane buldum fakat ürün çok büyük ayrıca link çok uzun oldu yapıştırmak istemedim.

(link)
Bu kargo dahil 123 TL
(link)
Bu da incelemesi içinde diğer markalarla karşılaştırma bölümü var.

• Beğen
Ben Trelock Ls 750 kullanıyorum. Çok aşırı güçlü bir ışık değil ama zaten bir bakıma amacıda bu. Karşıdan gelen araçların gözünü almayacak şekilde araba farı şeklinde tasarlanmış bir yapıya sahip. Karanlık yollarda önünüzü güzel aydınlatıyor. Karşıdan gelen araçların gözünü almayacak mercek yapısı sayesinde sizi gereksiz tehlikelere atmıyor. Yapmış olduğum incelemede bu ışığın Alman malı olduğu ve Alman yasalarına göre karşı tarafın gözünü almadan görünürlük sağlayacak ışıkların kullanılmasının yasal zorunluluk olduğunu da öğrenmiş oldum.

• Beğen
@alcest
Moon meteor kullanıyorum meteor hakkında bilgi verebilirim:
Artıları 1-amaç "görünürlük" hafiflik, küçüklük ise meteor iyi. USB jarının olması,
pil azalaınca led göstergesinden anlaşılması, çabukl şarj olması. kask apratı ile gerekirse kaska takılabilmesi-kafa lambası
Pininin son damlasına kadar çalışması olumlu özellikleri
OLUMSUZ ÖZELLİKLER İSE: "Görünürlük için olması nedeniyle gece uzun sürüşlere uygun değil.-benim gibi, kullanan arkadaşlar pilin çabuk bittiğinden bahsetmişti. Ben önümü görmek için değil görünmek için yola çıkıyorum kaldı ki yol biiskleti ile gece sürüşü böyle mazgalların oldugu ülkede cesaret istiyor. mantıklı değil.
Bir sene geçti önceden haftada bir şarj ediyordum şimdi 2-3 günde pil seviyesi düşüyor.

Eğer amacınız önünüzü görmek ise aliexpress vs ten araştırıp başka bir lamba alın onun dışında yol bisikleti için bence gayet iyi bir ürün. Kesinlikle ucuz değil ve yıllarca kullanamayacaksınız seneye performans yavaş yavaş düşmeye başlar. Anca ışık -optik malzeme kalitesi tartışılmaz iyi. Diğer koydugunuz seçenek bunun yanında komik kalıyor. Bu açıdan knogg cat-eye gibi ürünler ile karşılaştırılmalı.
sorunuz olursa cevaplarım, iyi günler

Bir de şunu söylemeliyim: Moon da farklı modlar var sürekli yanma- flaş-sürekli glaş-SOS gibi...bunlar çok önemli şeyler sürekli yanan bir lambadan çok yanıp sönen bir lamba sizi daha görünür kılar ve pil ömründen yemez. Bu aşıdan da diğerinden daha üstün (link) a bakın derim

• Beğen
Tepkiler: mtbcanavarı
Geri