@Afyon35 vietnam dan sipariş edesiye, türkiye de üretim yapan jack wolfskin gibi markalar var. onların fabrikasını bul, oradan ihraç fazlası bulursan alabilirsin
(link) dün başka bir sitede 65 dolara gördüğüm kazak 27 dolara kendi sitesinde evet çok ucuz değiller videodaki gibi ama garanti olur buralardan alırsak
Tural Ticaret Merkezi
Kat: 12 34384
Şişli / İstanbul
info@jack-wolfskin.online
şişlide oturan varsa bi gidip baksın bence gayet yerel Türk piyasasından ucuza satıyorlar yoksa mail atar detaylı öğrenir alırız ama benim gözüm nothface lerde kaldı onlardan alıcam
(link) burada diğer north face sitesine göre daha ucuz
Bu nasıl bir soygundur?
(link)
(link)
adamların kendi sitelerinde bile 170 dolar olan ürün ülkemizde 1400 TL nasıl olabiliyor ki bunu vieatnamlı satıcılardan neredeyse 5 de 1 gibi bir fiyata almak var?
@Afyon35 Hocam merak ettim baktım, sipariş verme kısmında "kapıda kredi kartı, kapıda ödeme" diye iki ibare var. Şimdi kapıda ödeme olayını genellikle çakma ürün satanlar yapıyor. Nedenini bilmiyorum malesef, görerek aldı gibisinden bir savunma yapabilmek için olabilir.
Ancak cidden orjinalse baya iyiymiş fiyatları
(link) jack sitesi sanırım orjinal değil arkadaşlar bende bilmiyordum
(link) benim yazdığım siteden birisi daha dolandırılmış
(link) jack iptal arkadaşlar
(link) neredeyse 10 şikayetin 7 si bu çakma isim kullanan firma ile alakalı
(link) 750 liradan TR pazarında 400'den n11'de satılıyor şuanki piyasanın neredeyse yarısı oluyor bakmak isteyene
Anlaşılan Vietnam'dan ürün getirten yok Yurtdışından getirten var mı? Türkiye'den daha ucuz, orijinal ve markalı ürünleri getirten varsa konuyu bilgilendirirlerse sevinirim.
videoda 10 ila 20 usd aransında vietnam imalatı ürünler var gayette güzel ve kaliteli görünüyolar,vietnamdan alışveriş için bilinen güvenli bir site varmı ?
Son zamanlarda bu ülkeden alışveriş yapan var mı? Türkiye'de outdoor ürünler artık inanılmaz pahalı duruma geldi. Peki orada son durum nedir? Bilmediğimden / araştırmadığımdan direkt sorayım dedim. Mesela Türkiye'de 1000 liradan satılan bir kışlık mont oradan ne kadara alınıyor? Bu arada gerçekten ürünlerin çoğu burada yapılıyor. Hatta bir dönem Converse ayakkabılarda bile Made In Vietnam yazıyordu. Hatırladığım bu yani.