shereboy
Üye
- Tepki
- 53
- İsim
- Tolga S
- Bisiklet
- Cube
Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz cuma Bağdat Caddesi, Göztepedeki apartmanımızın garajından 3 adet bisiklet çalındı. Olay saatinin öğlen 3 olması ve 3 kişi olan hırsızların herkesin kullandığı apartmanın ana girişini zorlayarak ellerinde kesici delici aletlerle girip bisikletlerle çıkmış olması biz apartman sakinlerinde korku yarattı. Benim 2017 Cube Editor bisikletimi de çalmaya çalışan hırsız, ABUS katlanır kiliti kesemediği için başarılı olamadı.
Hemen yanımda kitli olan asağıda birebir aynı renteki temsili fotoğraflarını gördüğünüz elektrikli Specialized ve beraberinde 2 adet bisiklet(Krem rengi Bianchi, Kırmızı-siyah Cron) ise malesef çalındı. Bu bisikletler içi çelik halat dışı plastik kılıf şeklinde olan kilitlerdi. Aşağıda gördüğünüz videoyu apartman kamera kayıtlarından derledim ve polis merkezine verdim. Eşgalleri net olarak gözüken hırsızları bulmalarını umuyoruz. Çalınan bisikletlerden özellikle Elektrikli Specialized ayırt edici özelliklere sahip olduğu için satılmaya kalkıldığında camiamizdan birinin haberi olabilir diye paylaşmak istedim.
Vatandaşa korku salan bu kişilerin tez zamanda yakalanmaları dileğiyle.

Hemen yanımda kitli olan asağıda birebir aynı renteki temsili fotoğraflarını gördüğünüz elektrikli Specialized ve beraberinde 2 adet bisiklet(Krem rengi Bianchi, Kırmızı-siyah Cron) ise malesef çalındı. Bu bisikletler içi çelik halat dışı plastik kılıf şeklinde olan kilitlerdi. Aşağıda gördüğünüz videoyu apartman kamera kayıtlarından derledim ve polis merkezine verdim. Eşgalleri net olarak gözüken hırsızları bulmalarını umuyoruz. Çalınan bisikletlerden özellikle Elektrikli Specialized ayırt edici özelliklere sahip olduğu için satılmaya kalkıldığında camiamizdan birinin haberi olabilir diye paylaşmak istedim.
Vatandaşa korku salan bu kişilerin tez zamanda yakalanmaları dileğiyle.

Son düzenleme: