Scudo Sports

video ?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Arkadaşlar belki çok saçma gelecek veya bunun için mi konu açtın diyeceksiniz :) ama şu videoyu bi zahmet izleyin gerçek olma ihtimali nedir acaba çok merak ettim gerçekten . . .

(link)

Scudo
oncelikle video icin tesekkurler
keske bizim ulkemizdede kadrolar bukadar ucuz olsada bizde bu sekilde test edebilsek:)
hardrock kadrolarının saglam oldugunu duymustum ancak bu kadarda beklemiyordum...:) ama yinede mumkun tabi sonucta specialized:)

Ben bir şey anlamadım. O kadar darbenin sonucunda kırılmış ve yamulmuş işte. Darbeler abartılı ve sonuç da "bak buna bile dayandı" diyemiyor. Şunu düşünüyorum; üzerinden araba geçerse (ki trafikte falan bu da mümkün), ortada normalde teker göbeği olduğu için büyük ihtimalle yan borular o kadar esnemeyecek ve belki de sağlam kalacaktı..

Hakkaten bu kadro parçalamanın amacını anlamadım. Anlayan varsa beni de aydınlatsın.:rolleyes:

haklısınız uzerinde teker olsaydı farklı reaksiyonlar verebilirdi.
Ancak yinede okadar darbe ve üzerinden araba ile gecilmesine ragmen kaynaklarda fazla bir hasar yok(bikac istisna dısında:)).
Aslında farklı bir markanın aynı duzeydeki kadrosu ile karsılastırsalar daha net bir test olabilirdi.
Biz nerden bilelim bir kadro otarz seylere magruz kalınca nasıl tepki veriyor:D

@Blasto

konuyu geç gördüm fakat bu yoruma katılıyorum :in:

aynısını deneyip paylaşacağım.. (denemenin düşüldüğü tarih: 26.05.2020)

bana kalırsa kadro sağlamlığını test etmaktan çok görsel amaçlı yapılmış bi video takılıp kalma derim:)

Geri