Scudo Sports

VI. Uluslararası Antalya-Kemer Bisiklet Festivali 28 Eylül-1 Ekim 2017

@bsklt07 ben kararsızım belki bisikleti de römorka yükler öyle giderim. biraz daha zaman yaklaştıkça karar verebileceğim sanırım. iki iç lastik bir de jel sele aldım bende. aslında dış lastiklerimde çatlaklar var belki onlarıda değiştiririm festival bahanesiyle.

• Beğen
Tepkiler: Altan Yılmaz
Scudo
@rknsycck sadece heybe değiştirdim ben, elimdeki ucuz decathlon malına güvenemedim açıkcası, ikinci el 2'li bir heybe seti aldım. Onun haricinde ek birşey almadım, yedek iç lastik, tamir setleri vardı zaten. yüklerim çadırı sabah erkenden çıkarım yola

@bsklt07 ocak mantıklıymış hocam, aklıma hiç gelmemişti, ben de alayım çay , filtre kahve bağımlısı sayılırım:)

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@rknsycck Gece soguk oluyor kampta ona gore davranin gecen sene usudum ben cekici derken nerede cekici

• Beğen
@Altan Yılmaz heybe ve bisiklet bagajım yok açıkçası. malzemelerimi bir şekilde araçla oraya götürüp mümkünse bisikletimide araçla götürmeye çalışacağım sanıyorum. şimdilik bir planım yok. ama bisikletle gitmeye karar verirsem birlikte topluca çıkmayı planlayabiliriz.

@bsklt07 soğuk konusunda haklısınız. sabaha karşı ayaklar üşüyor. çekici var sandım ama yokmuş. bu durumda bisikletlerimizi ya kendi imkanımızla bir araçla oraya götüreceğiz yada birlikte sürüp gideceğiz.

• Beğen
Tepkiler: bariss.t
@rknsycck bende geliyorum. Sanırım 5 kişi olduk :) birlikte gideceksekte yol çok kolay bir yol değil :D bende daha kullanmadığım 2 yedek lastik vardı, yanına 2. bir yama seti aldım. Birde 7 lira civarına presta schrader adaptörü aldım decathlon'dan. 87 psi'lık el pompası ile şişirene kadar sipoba da zarar veriyor. Yama seti de kit 500 diye geçiyor, içinde 3'lü levye seti, 6 yama, yapıştırıcı, zımpara var. Boşuna gidip levyeye para vermişim diyorum şimdi :)

@Altan Yılmaz

Valla ben ocak hariç bisiklet, römork, çadır, tulum, kıyafet, lamba tam takım decathlon geliyorum :D Ocak bende Nurgaz'ın var. Valfli olandan. Yer problemi yoksa sağlam duruyor. Ama Aygaz'ın 2 kiloluk tüpünden ciddi maliyetli. Şööle güzel bir çay demleyeyimde içeyim tüpü değil. Çay demleyeyim derken sabaha tüpünüz kalmayabilir dikkat edin :islik:

@bsklt07

Gidilecekse de ancak grup halinde gidilir bence. 1100 metrelik olan uzun bir tünel. Uzun süre tünel içinde nefes almakta zor olur.

@Altan Yılmaz, post: 2202981,
member: 59108

Öyle olacak :D geçen yıl gittiğim kamplarda Quechua dışında çadır yoktu desem yeridir. Ülkenin kamp sponsoru Decathlon :)

Otobüsle gidelim öyleyse. Bakalım Kemer minibüsleri bisiklet alacak mı? bilen var mı alıyor lar mı ?

Festivale arabasıyla giden birileri var mı acaba. Giderken bizim kamp malzemelerini de götürseler çok iyi olurdu. Yoksa bisikletime bagaj almak zorunda kalacağım :) arabayla gidecek olanlar iletişme geçebilir mi? Teşekkür ederim.

Yok mu özel arabasıyla gidecek?

Ayrıca Tekirova'ya tünellerden geçmek yerine eski yollardan gitsek olmaz mı acaba? Çamdağ Tüneli falan ne durumda?

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
@rknsycck

Eski tünelleri bilmiyorum da yeni yolda eski yollar kapatılmış. Geçen sene dağ yoluna girmeye çalışırken birden kendimi ana yola tersten girmiş buldum :koptum: neyseki yol boştu da rahat rahat döndük.

Dağlar tırmanılabilir durumdaysa arabayla bile o yolları tercih ederim. Tünelleri sevmiyorum :D

@bisikletli.net özgür hocam yollar ne alemde :D sanırım o rotayı en son sen geçtin :harika:

Tünellerin kenarında tek bisikletlik kaldırım var evet. Yavaş yavaş sürecekseniz orası iyi. Ben yol kenarını kullanıyorum. Büyük sorun da değil aslında. Onun dışında Kemer otobüsleri çoğunlukla bisiklet alıyor. Ücret isterlerse fazladan bir yolcu parası hariç vermeyin.
Ya bisiklet festivali işte, sürün gitsin)

Ekleme, bir arkadaş şakayla karışık dağ yolundan bahsetmiş, kondisyonunuz yoksa sakın denemeyin derim

• Beğen
@Altan Yılmaz kirikolabilir banketler arama kismina bisikletliler icin imza yazip linki imzalayip paylasiverin

@bariss.t evet yaklaşık iki hafta önce geçtim bu rotadan. yolda pek sorun çıkaracak bir durum yok, antalya çıkışında emniyet şeridi biraz daralıyor -hatta yok oluyor- orada biraz dikkat etmek lazım. yukarıda da yazıldığı gibi tünellerde hiç tehlikeye girmeden kaldırımdan ufak ufak tek sıra halinde gidilebilir korkulacak bir durum yok, çok keyifli bir yol ;)

Artık yollar nasılsa nasıl, perşembe sabahı yola çıkıyorum. Tekirova'da görüşürüz :)

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
@rknsycck senin mesaj da sorun mu var persembe gec degil mi ben carsamba orada olacagim persembe oglen aciliyo kayit

@bsklt07 "Festivalimiz 28 Eylül Perşembe 15:00 da kayıtların açılmasıyla resmen start alacak" diyor kendi web sitelerinde. Yani perşembe yola çıkmak makul gibi geldi bana. Ama isteyen bir gün önce gelebilir demişler. Çarşamba da olur yani.

@rknsycck sana mesaj gonderilmiyor neden

• Beğen
@bisikletli.net

Benim aldığım bilgi de, 1 ve 3. Tünellerde kaldırımdan 2. Tünelde yoldan basıp gitmek oldu. Sadece bazı kaldırım taşları oynuyormuş ona dikkat etmek lazım.
@Altan Yılmaz

@rknsycck

@bsklt07

Perşembe günü yola çıkacaksanız hep beraber yola çıkalım. Tünel geçişleri de güvenli olur, yolda da en azından kalabalık oluruz.

• Beğen
Geri