Olmadı, gidemedik, Sağlık bakanlığı sağ olsun eşimin tayinini 2 ayda yapınca taşınma işlerinin tam üstüne rast geldi. O kadar istediğim halde gidemedim...NTV de haberlerde görünce bile değiştiriyorum , içime attım
Ben 2. grupta kalmak için tempo yapınca yokuş öncesi 2 bacağıma da kramp girdi. 40 derece sıcakta 25km yokuş bitmek bilmedi. Oturunca calflere ayağa kalkınca quadlara kramp giriyor. Çok kişi aynı durumdaydı hatta adını Kramp Fondo koydular.
Aynen uzun parkurmuş, ben erken saat olunca kısa parkur zannettim Antalyamızın Fiberli Takımı kürse kapatmış, +50 erkekler ve kadınlarda da Antalya'dan 2.lik gelmiş
Kısa parkurda 40 yaş grubunda ikincilik geldi. Yarış bol yokuş ve bol inişli geçti, bir de buna yolun neredeyse tamamının bozuk asfalt olması, çöl sıcağı, yolda su verilmemesi ayrı bir renk kattı. Yarım litre suyu 1.5 saatte ekonomik kullanmaya çalıştım. Son bir kilometre hafif inişti, epey hızlanmıştım, Finishe'e 200-250 m kala sağ tarafta duran kırmızı şahin birden yola çıkınca çarpmama ramak kaldı, soldaki kaldırımla arabanın tamponu arasından geçebildim. Söyleyebileceğim lafları saydım, adam yarış olduğunun farkında olduğundan ses çıkarmadı, camı bile açmadı.
Uzun yarışta alınan 3 saat 13 dakikalık sonuç iyi bir derece. Heleki 50+ yaş kategorisinde yarışıp genel sıralamada ikinci olan kişi ile tanışmak isterdim.
Anaaaaaa kısa etap ikincisi 24 km ortalama ile bitirmiş. Bu yıl neden katılmadım valla çok pişmanım. Bizim fitnes bile 27 ortalama çıkarırdı. tevekkeli adem hoca birinci olmuş. Şaşmadım doğrusu.
- Kapadokya'daki yarışa ülkemizin hatta Avrupa'nın dört bir bucağından masraf yapıp, zaman ayırıp gelenleri mi yoksa Kayseri'den burnunun dibindeki yere gelmeyeni mi?
- Yüzlerce insanın hem maddi hem de gönülden katıldığı ve katkıda bulunduğu çocuklar için yapılan yardım organizasyonuna "bu kadar toplanan para nereye gidiyor?" diye art niyetle yaklaşana mı?
- Sıralamada yeri neresi olursa olsun bu yarışa katılma cesareti göstereni mi? yoksa kötü derece almaktan korkup yarışa katılmaya cesaret edemeyen bir de "fitness'la 27 ortalama yapardım" diyen klavye tellalını mı?
sizce kime inanalım
Bu yarışa katılmadan üç gün önce eşimin dayısı kalp ameliyatı oldu, beni bu nedenle uyaranlar da oldu: "Açık kalp ameliyatı olmuşsun, başka bir örneğin yok, riske atmıyor musun kendini?" Bu yarışı 170 nabızla bitirdim; ameliyattan sonra bile dayımın daha sağlıklı yaşayacağına örnek oluyorum, bundan iyisi can sağlığı
Benim gibi turistik gezi modunda parkuru bitirmenin avantajı yarış! sırasında fotoğraf çekebilmekti.
Çekilen acıları tekrar canlandırmak gibi olacak ama erciyes manzarası çok güzeldi...
Benim icin de guzel bir tecrube oldu, uzaktan kolay gorunmesi kimseyi yaniltmasin. 2 saatte 50km yaptiginda oldu ama parkur benim gibi antramansizlar icin zordu. Ben 1.52 de bitirebildim. son 20km hep yokustu. Buna sicak, susuzluk ve rotayi bilmemek de eklenince cok zorlu bir yaris oldu. Organizasyonun eksikleri elbette vardi ama yine de ben cok zevk aldim. Emegi gecen herkese tesekkurler ve selamlasitimiz ya da selamlasamadigimiz tum forumdaslara burdan selamlar. Bu da fotomuz
@Kazuya 'ya kesinlikle katılıyorum. Kısa parkur da gerçekten kolay değildi. Ben de antremansiz ve sigara içen biri olarak 1.21 de bitirdim ve kategorimde (elit erkekler) 6. olarak tamamladım. Granfondo'dan sonra söyleyeceğim tek şey Canyon, Specialized, Cannondale bisikletler benden sonra geldiler finishe. Benim alüminyum atım akort dışında pek problem çıkarmadı. Katılan herkese tekrar geçmiş olsun.