Scudo Sports

Velogames Fantasy Cycling Tour de France 2015

Scudo
ilk senem en sonlardayım. Tecrübe kazanmak için buradayım :D Derece alma hedefim yok :D
Bu R. Costayı laf olsun diye aldım. Bu sene de bir şeyler yapamazsa süper domestik adayı olur, o yüzden asılacaktır dedim .

iki gün sonunda 816 puanla üçüncü sırada olan kadrom;
El Pistolero (Nancy Sinatra'nın bang bang şarkısı eşliğinde)
Kelderman
Rodriguez (Sanırım pişman olucam seçtiğim için)
Arredondo
Cavendish (dün Etixx o kadar çalışıp son 2km trenini oluşturamadığı için erken başladı sprinte ve 4. olabildi, büyk hata!)
Cancellara (TDF tarihinde sarı mayoyu en çok giyip hiç GK 1. liği olmayan naif, güzel adam)
Castroviejo (Bu sene kendisini hem çok formda hem de güzel şeyler yapabilecek bir isim gibi görüyorum)
Dumoulin (Hem genç hem güçlü yapısıyla joker elemanım kendisi)
Van Gerderen (GK zirvesinde olmasa da ilk 5 içinde bitireceğine eminim, zaten Froome düşer =)

alfista takımı 738 puanla üçüncüyüm şuan kadro şöyle ;

TeamCostStarterStgGCPCKOMSprSumBkyAssTot
(link)Tinkoff - Saxo20157-----426
(link)Team Cannondale - Garmin10--------0
(link)Tinkoff - Saxo12-------44
(link)MTN - Qhubeka8--------0
(link)Tinkoff - Saxo16150206-4---180
(link)Trek Factory Racing8240458-----293
(link)Lotto Soudal856-----617
(link)Team LottoNL-Jumbo8--------0
(link)Lotto Soudal10200810-----218

Etap kazanınca kaçpuan alıyorduk :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
puanlar açıklanmış. 777 toplam puanla 11. sıradan takibimi sürdürüyorum. sarı mayoya uzak olsam da en azından bir şekilde yine yükselmeyi başarmışım. :p

3. Etap'dan 508 puan almışım, toplam puanım 902 ama mutlu değilim hem bugün izleyemedim hem de kaza olmuş sanırım takımım da yer alan Dumoulin de karışmış.ben froome'nin düşmesini veya lastik patlatmasını beklerken bu olaylar olmuş, umarım ilerleyen etaplar da froome lastik patlatır da kimse beklemez.

Yarın için kim kazanır tahminleri alalım :) Degenkolb, tahmin değil de içimden geçen sanki:komik:

@sadık bostan hahahaha abi ne yaptın ya, tam Türk mantığı bir mesaj olmuş. :D Yapmayın, bırakın olayın bütününden zevk alın. Froome düşse elinize ne geçecek? Lastik patlatsa kimse beklemese ne olur? Bunlar zaten yarışı heyecanlı kılan şeyler. Dün Nibali lastik patlattı, ikinci grup yetişmesini bekledi mi? Olayın bu fanatizme varan boyutları eminim sadece bizim aramızda oluyordur. Peloton önünüzden geçse, çarpıp düşsün diye Froome'un arkasından itecekmişsiniz gibi bir hal aldı durum. Geçen sene Contador ve Froome kaza yapıp ayrılınca burada birçok kişi turu izlemeyi (ya da hadi takip etmeyi diyelim) bırakmıştı. Bu spordan aldığımız hazdan çok, kişilere endeksli bir hale bürünüyor bu iş ve bence bu, yarıştan alacağınız zevki öldürecektir :)

3. Gün benim için kötü geçsede sarı mayoyu kaptırmadık çok şükür. Yarınki arnavut kaldırımlı etabı çok merak ediyorum bol şans herkese

Kazaya karışanlardan 3'ü (Daniel Oss, Dumoulin ve Gerrans), yarıştan çeklienlerden ikisi benim takımda :D 280 puan almışım bu etap, toplam 654.

Yarıştan çekilenlerin yerine adam alamıyoruz dimi :p

Spartacus bırakmış:(

Cancellara gives up
Fabian Cancellara, the yellow jersey at the start of the 3rd stage between Anvers and Huy, will not start tomorrow because of the injuries sustained in the massive pile-up 59 km from the finish.
The Swiss made it to the finish line but medical checks after the race ruled him out.
"Just left the hospital with a huge disappointment. Tour de France 2015 is over. Broke some bones in my back again as in Spring," he wrote on his Twitter account.

@deathsidestory Haklısın.Oragnizasyonun bütününe bakmak lazım o zaman daha zevkli oluyor, kişiye endekslenince sadece o kişi başarı elde ettiğinde mutlu olunuyor ve taraflı izlediğinden bazı iyi olaylar da kaçırılıyor.

• Beğen
Tepkiler: deathsidestory
spartacus bırakma dayanamaz yüreğim :agla::agla:

Geri