@sadık bostan Uran bugün zayıflık gösterdi, süre kaybetti. Aru ve Contador ise güçlü olduklarını gösterdiler, Porte da takip ederken pek zorlanmadı gibi ama yarın ne olur göreceğiz. Bence mümkün değil söylediğin
Uran bana hiç güven vermedi geçtiğimiz etaplarda. Contador, Aru ve Porte üçlüsünü geçebilmesi çok mümkün görünmüyor. Geçerse işime gelir tabi oyunda sürprize koşup Porte ve Uran'a şans vermiştim
198 puan da ben toplamışım. Uran dün döküldü, bu formuyla iddialı olması mucize, Pozzovivo da yarış dışı kalınca bizim takıma ileri ki etaplarda puan toplayacak tek Aru kalıyor, Cataldo`da bonus oldu takıma.
Bu sefer Polanc ve Dillier sayesinde iyi puan alacağım gibi görünüyor ama şu Uran utandırdı beni. Favorilerin fazla olduğu yerlerde arka plandakilerin yapabileceği sürprizler hep beni heyecanlandırmıştır, Uran'ı seçmem hep bu romantik bakış açısındandı ama romantizm biraz romatizma halini aldı bu sefer Pozzo'ya da bu açıdan şans vermiştim ama onun da üzücü vedası kötü oldu. Neyse, kaçışlardan ve Porte'un ekstra performansından umutluyum; zira Sky takımından hiç destek alamıyor olması onun alacağı her puanın ekstra olmasını anlamına geliyor...