Scudo Sports

Velogames fantasy cycling giro d'italia

Açıklıyorum, sosis benim arkadaşlar :)

İş yerinde velogames sitesi firewall'a takılıyor, o yüzden detaylı bakamıyorum, ama twitter'da bisikletsporu liginde de birinciymişim. Aslında kadro aceleye gelmişti, ama şans bu sefer yanımda sanırım :)

Scudo
@taner07
Illa ki beklemiyorum da dayer dusunce bi korktum. Bu etaplarda puan alamamasinda degil de abandone olmamasindayim ben. Kriyenka ise acayip formsuz gibiydi. Bugunu luca paolini kurtardi bende :)

@Ahmet Onur Çakmak sen zaten baştan hata yapmışsın, takımda sprinter yok :D nasıl puan almayı planlıyordun?

Benim daha önce de söylediğim gibi takip edememe durumum yüzünden zaten bir eksikle başladım, şimdi bir de Pozzovivo gitmiş oldu. 7 yarışçıyla son sırayı kimseye kaptırmadan istikrarlı bir şekilde devam etmeyi planlıyorum :D

@taner07

Tirmanis etaplarinda arka arkaya giden olur diye dusundum ama haklisin elimin ayari kacti giro yokuslu diye :)

Sonuçlar açıklanmış, Mathews kurtarmış beni 209 puan :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Şu an üst sıradaki takımlar Orica Green Edge'in ekmeğini yiyiyor. 5.etaptan sonra sıralamalar değişir. İnşallah ;)

• Beğen
İstikrarli bir şekilde devam ediyoruz takim olarak. Cotaldo secimim simdilik basarili gozukuyor. Pozzovivonun yaris disi kalmasi hem takim icin hem de turun seyir zevki icin kotu oldu.

• Beğen
Pozzovivo çok formda gelmişti gerçekten çok yazık oldu kendisi için.

Düşmesi ise benim için velogames'in anlamını yitirmesine neden oldu. :(

• Beğen
Burdan pozzovivo ya sesleniyorum :) toparla kendini, sana bisikletforum ligi olarak pozitif enerjimizi gönderiyoruz ve artık puan veya puanlar getirmeni bekliyoruz ve son olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Pozzovivo' ya çok geçmiş olsun etabın tekrarını izlerken öldü sandım resmen :( Ancak Giro'yu kapattı maalesef.

• Beğen
Berbat bir gün oldu ama 99 puan almışım, en kötü günümüz bu olsun :komik::komik:

• Beğen
Geri