Scudo Sports

Velogames fantasy cycling giro d'italia

karanlık taraf çıkış yapıyor... TEAM SKY.....

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Scudo
Herkese başarılar.

5092659 no'lu ligde 1. 2. 3. ye ödüller var. Toplam 220usd'lik ödül varmış. Katılın bence 1. ye verilecek gözlük güzel özellikle. :D

(link)

Ben de baktim simdi fakat ben de anlayamadim aksama belli olur. Siralamaya gore ise bende ust siralarda cataldo, contador, porte var

Zamana karşıyı ilk 8 sırada bitiren takımın bütün sporcuları aynı puanı alıyor, sırasıyla; 20,15,12,10,8,6,4,2. Ayrıca Simon Gerrans da pembe mayoyu giyeceği için 20 puan(gitti Mathewsla alacağım 20 :agla::agla:)

Yanlış hesaplamadıysam; ilk gün puanım 53 :snzdglsn:

Ah sky yaktin beni 8. olsa epey 5 takim tutturacaktim :) tinkoff-astana-movistar-etixx var bende

6 tırmanışçılı ve 3 sprinterli bir takım kurdum. Yarın sprinterlerim umarım üst sıralarda yer olur. Haydi koçlarım :p

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Forumdaki isimlerle takım isimlerini eşleştiremedim. Bu yüzden forumda üyelere mention yapamadım.

İyi puan toplamisim :harika: ikinci olmusum. Sabahtan contadoru alsam mi diye cok düşündüm ama sonradan vazgectim. Takim olarak basari yakalamak istiyoruz, tek kişiye bel baglamak istemedik :hhhhhh:
Ama tur icin gonlum Contadordan yana

arkadaşlar hediyeden ne kadar çabuk vazgeçtiniz öyle? kısıtlama olmasın diyorsunuz da allahtan velogames kayıt almıyor daha çok.

burada sürekli sayfa değiştirip ileri geri gitmektense,feysbuk akışı sonsuz bir şekilde aşağı doğru veriyor okumayı daha da kolaylaştırıyor. O sebeple feysbuk daha avantajlıydı.

Geri