Bugünkü etap, şehir içinde sprint olarak bitecek gibi gözüküyor ama yollar dar diye okudum, ilginç olacak. Yarışın sonunda kategoriye alınmamış ufak tepeler görüküyor profilde ama sprintin 3 büyük favorisi Mathews, Mezgec ve Graipel zaten bu tür tırmanışları alabilen sprinterler, ben Mezgec-Mathews-Graipel sıralamasını bekliyorum. Evet tahminleri alalım
Bu sene Giro'da düz etaplarda çok büyük favoriler olmadığından her sprint etabında çok zevkli ve kıran kırana mücadeleler izleyeceğimizi umuyorum..Tahmin etmesi zor açıkçası ama gönlüm Matthews'tan yana
sonuncuyum ve bunda iddialıyım
takımı öylesine kurmuştum, sonra tekrar bakarım dedim, bakamadım. eklediğim bir yarışçı çıkmış. 8 bisikletçiyle yarışıyorum ve sonunculukta iddialıyım. şapkanızı ben alırım. @Onur Ali İmren birinci olursa masraf büyüyecek; çünkü Zaphod'un iki kafası var
@sebevi ahahah yok ya, ben ünvanımı kaptırmayı düşünmüyorum. Özellikle bugün, sanırım hiç puan alamayacağım gibi geliyor. Ortalık fena karışık, sürekli kaza oluyor. Son tura girdik, benim Pozzovivo ağır farkla geriden geliyor
Elia Viviani Sky'a gitmiştir
Gittiği gün bitmiştir
Şaka bir yana çok acayip bir etap oldu ve gerçekten şaşırdım Viviani'ye, Mathews ve Mezgec alışkın oldukları trenleri olmayınca sudan çıkmış balığa döndüler. Bu etaptan sanırım yaklaşık 230 puan aldım