Scudo Sports

Velogames fantasy cycling giro d'italia

@Ömer Çolak

Bildiğim kadarıyla tur başladıktan sonra hiçbir şekilde değişiklik yapamıyoruz o_Oo_O

Scudo
( Sanırım ) cumartesi 15:00'e kadar düzeltmeler yapılabilir. Sonrasında değişiklik yapılamıyor.

millet herkes fikrini söylesin ortak kararlar alıp,ilk mesaja iliştirelim. sonra feysbuk grubu falan kuralım mı :D

Bu arada sedona kafede etap yayınlanıyor mu bilmioyrum ama internet olan her yerden benim leptop ile izleyebiliriz HD olarak.

(link)Etixx - Quick Step--------0
(link)Astana Pro Team--------0
(link)Lotto Soudal--------0
(link)AG2R La Mondiale--------0
(link)Orica GreenEDGE--------0
(link)BMC Racing Team--------0
(link)Movistar Team

bende kurdum kadroyu

Cyclist dergisinde okumuştum,ataşehir de foodies cafe varmış,İşletmecilerin bisiklete olan ilgisi fazlaymış,tv de varmış belki orası olabilir.Facebook dan "Velogames Fantasy Cycling Türkiye" diye bir grup kuralabilir.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
astanayı takım birincisi yapmışım şimdiden:)

@cemekan
İlk mesajı okuyunca bende öyle düşünmüştüm. Aşağıda siz kendiniz ifade etmişsiniz.

Tur giro olunca elimin ayari kacmis hep tirmanis ozelligi olan adamlari koymusum :)

Facebook grubu mantikli gibi?

Organize olamadık, hediye olayını Tour de France'a bırakalım bence ;) Kadrolara girişler çıkışlar olabilir. Cumartesi son bir kez takımlarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum:hrkbuya:

En son baktığımda ligde 19 kişi olmuşuz :) Sonradan oyunumuza katılanların konuya bir merhaba demelerini ve hediye konusunda fikirlerini bekliyoruz. :)

Çoğunluk hemfikir olursa yapalım yada @Ucuncu Emre nin dediği gibi Fransa Turu'na bırakalım..

Ya facebook grubu? Hediyeyi gectik bari sosyal bir faaliyette bulunalim. Hem foruma koyar pekistirir grubun buyumesini saglariz?

@Ahmet Onur Çakmak Herkes birbirine paslıyor, böyle giderse açılmayacak ben bu feysbuk gruplarından pek anlamıyorum açmayı bilen açsın adını da Bisikletforum Velogames Fantasy Cycling koyabilir, sonra linkini buraya koyar ondan sonra katılan olmazsa o zaman laf söyleriz :D

@taner07

Aciyorum simdi birazdan linki koyarim :)

(link)

Buyrunuz

Link calismiyor ise bisikletforum velogames fantasy cycling diye aratiniz

ya ben hiç yazamadım,çalışıyordum.

arkadaşlar konuyu açan arkadaş ilk mesaja kurallarımızı yazsın. Yapılması düşünülenleri yazsın. Feysbuk linkini versin. Sınır kaç kişi olsun? Bunu belirleyelim

@Onur Ali İmren

Ben facebook linkini verdim. Kurallar acik aslinda. Sadece birbirimizin kadrosunu kopyalamamak kosulu koyarsak problem yasanacagini sanmiyorum. Tabi birseyler de belirlemek gerekiyor.

@Ahmet Onur Çakmak

Kişi sınırı gelsin diyorum ben
Şu ilk mesaja fb linki ve kuralları,yapmak istdiğimizi yazarsak (misyon,vizyon :D ) güzel olacak. Ben teklif yolladım grup için

Geri