Scudo Sports

Velodrom'da 500 Km

Desteğe Gelirim

• Toplam katılım
    25
  • Anket kapanışı .
Kat otoparkı veya garaj gibi bir yerde yap :) Biraz muhabbetle ikna edeceğin yer çıkar belki.
Bu arada youtube canlı yayın açıp tüm sürüşü video kaydı haline getirmeyi unutma. (12 saatlik kayıtlar alıyormuş. E sende arada bir dinlenir yeni kayıt başlatırsın heralde)

abi dışarı çıktıgımız yok ki :) şu durumda kimse ile o topa girmek istemem açıkcası. youtube yayın yapabilirim mantıklı , gelen olursa muhabet edebiliriz :)

Scudo
@srdrmrs Zwift adınız nedir acaba ekleyelim.
Çift kat mat serin ses iyice azalır, evinizde tek yaşıyorsanız teşkilatı salonun ortasına kurun sabah ve geç saatlerde insanlar yatak odalarında olur diğer saatlerde de televizyon ve kendi seslerinden duymazlar zaten.

@srdrmrs Zwift adınız nedir acaba ekleyelim.
Çift kat mat serin ses iyice azalır, evinizde tek yaşıyorsanız teşkilatı salonun ortasına kurun sabah ve geç saatlerde insanlar yatak odalarında olur diğer saatlerde de televizyon ve kendi seslerinden duymazlar zaten.

Valla odaya bir tesisat kurdum odaya. 2 tane halı var onun uzerine koydum , mata gore daha basarili buluyorum. Zwifte adim serdar maras olarak gozukuyor. Sky formali eski bir fotografim var.

Cuma aksamı 22:00de baslayip trainerda 500k deneyecegim. Zwift kullananlar takip edebilirler😊

Efenim insan olmayana ne denir... Şaşırdık mı? Tabii ki hayır... Kötü günlere denk geldi, valla gelirdik sohbete... Mavi trainer'ı olan gelsin... :)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Selamlar

Ortalama bir yol bisikletçisinin

Ortalama hız
Ortalama nabız
Ortalama kadans verileri hangi aralıklarda olmalı.

Aynı değerleri bir de pro bisikletçiler için yazabilirseniz çok sevinirim.

edit : Şu izlediğimiz Tour de France de kaç km hızla sürüyor bu adamlar. Yokuş çıkışları kaç ile , inişleri ortalama kaç ile yapıyorlar. Bunları bilelim ki kendimizi kıyaslayalım :)) Yolun başında mıyız , ilerliyor muyuz. Yarışabilir miyiz vs.vs.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Sadece bisiklette değil, birçok branşta insanoğlu sınırlarını zorluyor. Bunlardan biri de Barselona'da düzenlenen pistte 24 saat süren yarışma. Yarışmacılar 24 saat süreyle durmaksızın koşuyorlar ve süre bitiminde sıralama belirleniyor. Türkiye'den de bu yarışmaya yakın zamanda katılan Aykut Çelikbaş'ın yarış raporunu merak edip okumak isteyen varsa (link) okuyabilir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Su denemeye sayili saatler kala Youtube sayfa adinizi ogrenebilir miyim acaba? Merak ediliyorsunuz. En azindan ben ediyorum :D.

• Beğen
valla biraz uyuyayım dedim :) youtıbe sayfası için link bırakırım buraya zaten :) @Cemal Ç.

Selamlar

Ortalama bir yol bisikletçisinin

Ortalama hız
Ortalama nabız
Ortalama kadans verileri hangi aralıklarda olmalı.

Aynı değerleri bir de pro bisikletçiler için yazabilirseniz çok sevinirim.

edit : Şu izlediğimiz Tour de France de kaç km hızla sürüyor bu adamlar. Yokuş çıkışları kaç ile , inişleri ortalama kaç ile yapıyorlar. Bunları bilelim ki kendimizi kıyaslayalım :)) Yolun başında mıyız , ilerliyor muyuz. Yarışabilir miyiz vs.vs.

hocam çok fazla değişken var. rotaya göre sürüş planlarına göre değişir bu. kıyaslama yapılabilecek en güzel nokta watt/per kilo onu da joel friel şöyle bir tablo ile belirlemiş.

benim en son testimde 315 ftp görmüştüm kiloya göre oranladğımızda 3,9 falan ediyor ve tabloda good içinde yer alıyor. pro peletonun çoğunda watt per kilo 5 üzerinde. zaten tablo da bunu gösteriyor.

powerprofiling.jpg

Youtube (link)

• Beğen
@srdrmrs üstad sürüşe girince bende gelirim biraz pedallarız 🙂 hangi haritada süreceksin?

ricmonda flat bir haritaydı galiba , dün orada bir sürüş yapmıştım :)

watopia: tempus fugitmiş :)
Youtube icin web cam lazimmis. Telefondan olmuyor. Instagram canli yapıyorum @srdrmrs den gorebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yatmıyor ben gördüm. Gerneşip duruyor 😅.

@srdrmrs Hayirdir arkadas yayin falan acmiyorsun. Bir gittin gidis o gidis. Ses ver, nerelerdesin yav?

• Beğen
Powermetrenin pili bitti , sarj icin bekloyorum ama baya da sogumus durumdayim. Sanirim burada bitirmek zorunda kalacağım.
En azindan boyle bir ise kalkistin. Bir daha ki defaya artik. Yatayim bari bende :).

• Beğen
Geri