Scudo Sports

Velodrom Şövalyeleri

Scudo
Valla düşünenlerin, emek harcayanların, uğraşanların ellerine sağlık..

İlk organizasyonu mutlaka buradan ve farklı kanallardan duyurun, eminim izlemeye çok kişi gelmek isteyecektir. (bir de sabahın körü olmasaydı :))

@evrenozbilen

Savaş temalı birşey olmasının mühim olmadığı bir anlatımda niçin daha anlamlı bir unutulmuş tarih canlanmasınki ?

Bakınız Örn. : Velodromda kurşunlar çarpışıyor. Yüzyıla damgasını vuran ruh Velodromda yeniden canlanıyor... Onlar savaşırken bile ahlaklı idiler... !...

indir1.jpg

Bunun gibi birşey mesela fazla mı oldu :)

@ÇaNakkaLeRuHu

Herkesi aynı anda mutlu etmek inanın çok zor. En zor sektördür hizmet sektörü... Biz bunu koysak "savaş teması olmasın, barış istiyoruz" diyen birileri muhakkak çıkacaktır. Öneriniz için teşekkür ederiz. Bu şekilde lanse edildiği için değiştirmemiz mümkün değil ama belki önümüzdeki sezona yeni bir etkinlikte bunu kullanabiliriz.

Tavsiyeniz için teşekkür ederiz. :harika:

@evrenozbilen

Aynen katılıyorum da şuraya katılmıyorum. Türkiye de yaşıyoruz ve oraya gelecek insanların çoğunluğu bu toprakların insanları olacaktır. Dolayısı ile bunlar düşünülürken niçin en başta milletimizin ortak paydalarını yansıtma fikri en sona atılıyor yada düşünülmüyor. " Şovalye " teriminin neyi anlattığını burda anlatmaya kalksak kitap yazılır. Organizasyon güzel fikir, yalnız bu tarz birliktelikleri ve toplum buluşmalarını bence en ince ayrıntıya kadar düşünüp herşeyi ile bizi yansıtması gerekliliğini savunuyorum. Takdir edersiniz ki en ufak bir yazı veya fikir o an önemsizmiş gibi gözüksede bunun bilinçaltında etkileşimi büyük olmaktadır. Yani yav bu sadece bir isim nedir yani diyemeyiz. Çünkü emin olun hiçbir avrupa ülkesinde mesela bir organizasyonun ismine " Bedrin Aslanları " demezler. Saygılarımla....

Bu konu milliyetçiliğe, siyasete kadar gidecek gibi...

'Velodromda bireysel zamana karşı yapılacak turnuva' olarak değerlendirilmesini rica ediyorum. Birazdan "'Velocity216' neden ingilizce seçildi?" diye sorulacak diye korkuyorum.

@evrenozbilen

Evet, iyi hatırlattın şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
@evrenozbilen

Evren bey Mert bey'e cevap vermeyişimin sebebi de aynen bu idi. Çünkü bu vurdumduymazlığın başımıza açtığı siyasi,kültürel,inanç noktasında bizlere getirisi konusuna girer isek inanın konunun sonu gelmez ve zaten bütün mesajlarda silinir. Benim demek istediğimi siz anladınız ve okuyanlarında çoğunun anladığını düşünüyorum. Elbet değişik düşünceler çıkacaktır. Saygılarımla...

• Beğen
Çok güzel düşünülmüş bir organizasyon,yarışmak için olmasa bile orda olmaya çalışacağım eminim güzel bir atmosfer oluşacaktır.İsim konusunda da bu kadar takılacak ne var cidden anlamak zor.Gayet yerinde konsepte uyan bir isim seçilmiş bence.

• Beğen
Veledromun bilinilirliğini ve kullanımını arttırmak için gönüllü olarak hiçbirşey beklemeden bir sosyal sorumluluk düşüncesi ile yapılan işi lütfen sadece isminden dolayı heba etmeyin.
Birazdan "vazgeçtik biz daha ismi aşamadık sonradan çıkacak problemleri goğusleyemeyiz" derlerse ne diyeceksiniz.

Öneri ve düşüncelerinizi ifade etme ve ilgililere duyurma elbette olmalı. Lakin bunu yaparken insanların emek vererek yaptığı çok değerli bir işi yok saymayınız...

Gelecek daha güzel olacak. Biraz hoşgörü. Farklılıklarımız zenginliğimizdir...

• Beğen
Tepkiler: Fatih ÇT
kullandığınız bisikletlerde bitane türkçe isim yok binmeyin ozaman niye her yerde bu tartışma ortamı çözemedim gitti adamın kendi organizesi ne isterse onu koyar sen yap sen koy ismini ozaman beğenmeyen gelmez lafım kişilere değildir geneldir

aşırı zevkli olur. bazı muhabbetler resmileşmeden daha güzel oluyor. dünyada örnekleri çokça. on numara iş. tebrikler.

Bende katılmayı çok isterim ama performansım yetmez gibi :)

Tek başıma 10k atınca en fazla 28-29 ortalama yapabiliyorum önümde biri varsa 32-33 oluyor :)

@Tolga Çelebi

Başvuru sırasında velodrom 5k veya 10k en iyi derecenizin Strava linkini isteyeceğiz. Buna göre size en yakın 'şovalye' ( :D ) ile eşleştireceğiz. :harika: Tabi üst tura atlamanız durumunda biz arkanızda olamayacağız, bundan sonrası kura olacak.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Organizasyonu yapmak için sabırsızlanıyoruz.

@evrenozbilen acaba burada bir anket açsak da, 3 haftalık mı? Haftalık mı bir serüven olmalı? ona karar versek?

@evrenozbilen

Çok güzel düşünmüşsünüz, öncelikle kendi adıma teşekkür ederim. Velodrom evime 20 dk mesafe her zaman katılmaya çalışacağım :)

Park ve bahçeler müdürlüğünde tanıdık araştırmaya başlıyorum, bulabilirsem sizinle irtibata geçerim.

Geri