Scudo Sports

Vee Almanya'dan aldığım yeni yol arkadaşıım :) Scott Speedster S10(2012)

Scudo
Hocam beni çok heyecanlandırdın :D Bende yeni bisikletimi Almanya'dan almayı düşünüyorum. Cube Reaction GTC Race 29 veya yeterli bütçem olursa daha üst bir model almak niyetindeyim. Türkiye'de çok tutulmamasına rağmen ben Cube'lerden çok hoşlanıyorum. Neyse daha önce Almanya'dan piyasaya ilk çıktığı anda Note 2 almıştım. Türkiye'de 2000 küsür lirayken ben 1300 liraya misler gibi almıştım telefonumu. İnş. aynı karlılığı bisikletimde de yaşarım. Tax free olayını belirttiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum :) İyi günler de kullanın bisikletinizi hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Oğulcan Yürek
İyi günlerde bolca pedallar dilerim. Süper makine ve fiyat, türkiye de yaşamak Bisikletçiler için daha zor.

• Beğen
@Samet Şenel

haklısınız orayla ülkemizdeki farkları kıyaslayınca ülke olarak çok geride kaldığımızı görmüş oldum.Çok fiyat farkı var çok...

@S.Halil DUru

evet çok ilginç aslında küçük bir yerden de almadım 5-6 katlı spor mağazasından aldım orda hem bisiklet %50 indirime girmişti hemde oradaki personelde bisiklete çok tutkulu olunca aramızda bisiklet hakkında sohbet başladı ve bana en iyilerini en uygun fiyatla verdi.Sanırım kendi personel indirimini falan da kullandı :) Türkiye'de ne tutarsa veriyorlar kurumsallık çok yok

@douach

pedalsız ağırlığı 8.60 , pedallı olarakta tahminimce 9.60 falan olmalı pedallı olarak ölçme fırsatım olmadı vize haftasındayım :) İlerde jantlarda değişikliğe gidebilirim ama şuan gayet akıcı en azından kron active bisikletimde de yeni takılan alexrims jant var çok dayanıklı olduğunu biliyorum çukurlarda banamısın demiyor :)

@fatihaydın

fatih sağolasın da senin SPECİALİZED TARMAC da ıslanmadı hani bilmem farkındamısın.... :D

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
@Eray Geçay

Cube iyi bir marka fakat ben sana kendi aldığım mağazanın adını veriyim sen önce bir orayı ziyaret et indirimine denk gelirsen aynı donanımlarda çok daha uygun bir fiyata scott , specıalızed alabilirsin :)

@Harun Sayı

çok teşekür ederim , zaten orada ki insanların bisikletlilere saygısını falan görünce ağzım açık kaldı. Ne birisi korna basıyor bisikletlilere, ne arabayla sollayıp sıkıştırıyorlar bisikletli yoldan çıkana kadar bekliyorlar asla geçmiyor korna basmıyor adamlar , bizim burada ise tabiri caizse hanzolarla uğraşıyoruz resmen

@Oğulcan Yürek
Çok iyi olur :) Almanya'ya gittiğimde genelde Berlin'de oluyorum ancak söyleyeceğiniz yere gidebilirim :) Hangi şehirde olduğunu adresini de verirseniz Almanya'ya gittiğim zaman ulaşımım çok sorun olmazsa dediğiniz yerden alırım inş.

• Beğen
Saygın OĞULCAN YÜREK bey,öncelikle vermiş olduğunuz geniş bilgiler için teşekkür ederim.Bilgilendirme konusunda üyeler genellikle çok kısa geçiyorlar da!Siz Münih şehrinde alış veriş yapmışsınız,Cumartesi günleri genellikle saat 18;00 e kadar açık olur mağazalar.1600 Euroluk bir bisikleti nasıl bu kadar ucuza alabildiniz ki?Hem gümrük işlemlerinden bahsetmemişsiniz?Özellikle kargo ve gümrük konusunda bilgilendirme zahmetine girerseniz çok sevinirim.Dağ Bisikleti'nin merkezi olarak kabul gören Freiburg/Kirchzarten"Black Forest"den sizleri sevgi ile selamlıyor,esenlikler diliyoruz.Belki bir gün buralarada gelip yarışlara katılmanız umudu ile.Şayet gelmek isteyen vatandaşlarımız olursa,seve seve ev sahipliği yaparız.Onur verirsiniz.Mustafa Şibik

• Beğen
@Oğulcan Yürek

Ikisini bi arada cikaralim gitsin :-D

Merhabalar , üyeleri bilgilendirelim ki mağdur olmasınlar , orada çoğu mağaza 18:00 da kapanıyor fakat münih te bisiklet satan dükkan yok.Hepsi taşınmış.Büyük ihtimal Black Forest civarları ee bizde ilk defa gittiğimiz için almanya'ya oralara gitmeye cesaret edemedik.Birde 7,5 saat tren yolculuğu yapınca sıkıldılk artık yol çekmekten.1600 euroluk bisikleti nasıl ucuza aldım emin olun bilmiyorum o gün bisiklet indirime girmiş gittiğimizde etiketi yeni değiştirilmişti sanırım o günlük bir indirim de olabilirdi + personelde kendi indrim hakkını kullandı bize çok yardımcı oldu fakat internet sitesinden bakınca bisikletin satış fiyatı gene 1600 euro olarak gözüküyor enteresan :D Gümrük işlemine gelince uçakla gidince yanınızda getirme hakkınız var zaten gümrüğe girmiyor gümrükçü soruyor senınmı yoksa siparişmi diye ben benim dedim zaten yanımda takım formam ve sporcu kimliğimde vardı gösterince hiç sıkıntı olmadı kontrol bile edilmedi bisiklet direk geçtim :) Yalnız uçakta valiz hakkım dolduğu için 100 tl taşıma ücreti aldılar.Bu standartmış hakkım dolmasa ücretsiz getiricektim.Tabi kolinin çok iyi paketlenmesi lazım böyle durumlarda çünkü sele ve sele borsunun olduğu poşetin ağzı açılmış jant sele borusuna ufak 2 tane çizik atmış :( Umarım ilerde gelip bu sefer dağ bisikletimi yenilerim veya bir TT için gelebilirim oraya ve yarışlmalara katılma şansı buluruz umarım :) Ev sahipliği teklifiniz için teşekkürler.Sevgilerle

Geri