Scudo Sports

Ve sonunda canyon endurace cf 7.0 sl ...

Çok güzel, çok asil..iyi bi tercih yapmışınız..Güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
Scudo
@B.Celik teşekkürler. canyonun önerdiği bedeni aldım. S beden yani 53. boyum 1,74 bacak boyu 81 cm ...

süper bisiklet Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

• Beğen
Tekrar merhaba ;
Canyon Endurace i alalı hemen hemen 4 ay oldu. bu 4 ay içerisinde yaklaşık 1200 km yol yaptım. bu kısa zamanda çok güzel bir tercih yapmış olduğu anladım. kısaca tercübelerimi aktarayım inceleme mahiyetinde olsun ;
Rahatlık acısından ilk aylar sele ciddi manada canımı yaktı. sonradan araştırmalarım sonucu anladım ki sene benim vücut tipime göre değil. vücut tipime uygun bir sele aldım ve o acılı günler geride kaldı. her ne kullanırsanız kullanın rahatlık için kendinize uygun bir sele cidden çok önemli. sele işini çözdükten sonra benim için çok daha keyifli ve uzun turlar gerçekleşmeye başladı. bisiklet gerçekten uzun sürüşlere müsait. tırmanışlarda oldukça yeterli. bu güne kadar sorun olarak beni rahatsız eden tek noktası yüksek hızlarda hızını koruyamamasıydı. bununda jant setinden kaynaklandığının farkındaydım. bisiklet mavic aksium one setle geldi. set giriş seviyesi bir set. yeni bir setle bu işi sonlandıracağımı ve eksiksiz bir bisiklete sahip olacağımı düşünsem de maalesef olmuyor. çünkü iyinin hem daha iyisi var :) aylarca bisiklet için para biriktirip giriş seviyesi bir jant setiyle devam etmekte olmaz tabi. ne mi yaptım araştır taraştır yeni bir jant seti buldum ve şu an yolda. şimdi sabırsızlıkla yeni setimi bekliyorum. set geldikten sonra yeni görselini ve incelemesini yine sizlerle paylaşırım.

(link)
(link)

bu sene alamadığım bisiklet :) keyifli ve heyecanlı pedallamalar :)

2016 modeller satışta üst modelini alırsınız inşallah. teşekkürler :)

Sizi ve bisikletinizi geçen hafta dragos sahil yolunda gördüm sanırım. Yanınızda birisi daha vardı ve Kartal tarafına doğru gidiyordunuz. :D

Kısmetse 13 Eylül sonrası Canyon kardeşliği yapabiliriz. :rolleyes:

@Erdal YILMAZ kuvvetle muhtemel benimdir. yanımdaki arkadaşın giant tcr si var. yapalım vallaha. forumda focus cular cube cular falan organizeler hep. canyon kardeşliğinide biz başlatalım :)

@sinobjk

Aynen Giant vardı, doğru tahmin etmişim. Kısmet olursa beraber turlamak isterim. :)

@Erdal YILMAZ senin ultimate gelince haberimiz olsun. beraber turlarız her türlü :harika:

@sinobjk hayırlı olsun cok iyi duruyor performans artışıda gözle görülür şekilde olur, darısı bizim gibi diger endurace cf sevenlerin başına :)

Merhabalar,

Sinan Bey, öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. Bu benim forumdaki ilk mesajım. Almak istediğim bisikletin aynısını görünce yazmak istedim. Benim şu an kullandığım bisiklet Specialized Allez Sport Tinkoff Saxo edition. Bunum satıp Canyon Endurace CF 7.0 SL almayı planlıyorum. Mart 2017 de gerçekleştireceğim İsviçre seyahatinde alıp beraberimde getirmek istiyorum. Canyon 'un İsviçre'yle ilgili ilginç bir durumu var. Kendi sitesinden yazdığına göre 1 Eylül 2010 tarihinden itibaren markanın ismini kullanması bu ülkede yasak ve Canyon'da çözümü İsviçre özelinde (link) adresini kurarak çözmüş. Bisikletlerdeki tek fark üzerlerinde modelin adının yazması. Bunun sorun olacağını zannetmiyorum. Hem daha ucuz ;)

(link)
(link)

Deneyimlerinizi bizimle paylaşırmısınız bisikletle ilgili, özellikle yokuş performansını merak ediyorum.

Teşekkürler.

@sadefiltrekahve bisiklet satilik. Sahibinden de tek endurace ilani var sanirim oda benimki. Bisiklet gayet guzel ve yeterli. tek sorunu giris seviyesi bir jant setiyle geliyor ben campy eurus setle deistirdim. Jant seti deisiminden sonra yokus performansi ciddi manada artti.

@sinobjk Selamlar, jant setleri konusunda oldukça tecrübesizim. Hatta çok önemli olduğunu son zamanlarda öğrendim. performansı özellikle yokuşlarda gerçekten çok etkiliyor mu? Jant setinin iyi olması akıcı olmasıyla mı ölçülür? Giant propel advanced2 modelini kullanıyorum geçenlerde bu işlerden anlayan bir arkadaş jantların çok düşük değiştir dedi içime dert oldu açıkçası.

@Kerem Özbayrak forumda da vardi sanirim jant seti konulari. Jant seti yuruyen aksam en onemli parcalarin basinda geliyor bence. Yokusta spritte her turlu fark eder. Yokus cikmayi birak bi kenara inerken bile fark ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Jant seti çok fark eder ama sürüş kalitesi olarak farkeder yoksa jant setini yükseltince yokuslarda ucacaginizi sanmayin. Kaliteli jant kilonuza uygunsa esnemez gücü daha iyi aktarır ama bu fark % olarak çok küçük bir farktır. Ben zonda set alınca aldığına çok memnun oldum ama 30km mesafede ortalama hizim 1km ancak artmıştır. frenler daha iyi tutuyor, esnemiyor virajda güven veriyor ve yan rüzgarlardan daha az etkileniyor.

Sonuç olarak jant yükseltme iyi bir fikir. Ama jant alınca ucacaginizi saniyorsaniz yanılıyorsunuz.

Süper görünüyor... Kazasız belasız sürüşler dilerim...

• Beğen
Geri