Scudo Sports

Ve son haliyle bir xc makinası

Scudo
@deore79

evet ya tamamen rahat olduğu için taktım,sele italia slr yaramadı bana çok rahatsız geldi kullanamadım.sanırım bunda daha öncede uzun süre fizik kullanmamın etkisi var.
teşekkürler.

Güzel ve hafif bir bisiklet kazasız günlerde inşallah kullanırsınız...

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
bisikletiniz gerçekten çok güzel en küçük ayrıntısına bile çok özenildiği belli bi konuda fikrinizi alıcam v fren kullanmanızdaki sebep nedir çünkü elinizdeki setin fiyatına gayet güzel hidrolik disk sistemler alabilirdiniz özel bi sebebi varmı acaba paylaşırsanız seviniriim

• Beğen
bisiklet gerçekten çok güzel...
bol pedallamalar...

• Beğen
@M.Cilasun Bayülgen

Yorumunuz için çok teşekkürler. Aslında bendede çok fazla hafiflik takıntısı yok.yoksa bende bazı parçaları söküp tartabilirdim. örneğin suluk,amortisörün remote controlu ve yağ tüpü, furş çektirmesi vs.Ayrıca komponentlerin bazı yerlerinide kesip traşlamak gibi.Yanlış anlaşılmasın ben bunları yapan arkadaşları eleştirmiyorum.sadece tercih meselesi.

merhaba. foruma yeni kayıt olmdum. bisiklet almayı düşünüyorum ve aklımda amoeba hussar var sizce nasıl kadro olarak?

wwaaaaww bu nedir yaaa ali beytekindeki kadrodan galba...ama çok yakışıklıymışbursa böyle bisiklet olabileceği hiç aklıma gelmezdi......

• Beğen
bu ne ya.. bakıyorum bidaha bakıyorum forumda biraz geziyorum sonra girip tekrar bakıyorum. haarikaaa.. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

• Beğen
Geri