Scudo Sports

Ve son haliyle bir xc makinası

Scudo
Yan ve karşı profilden 1-2 fotoğraf daha rica edebilir miyiz.Çünkü makina her açıdan sonsuz fotoğrafı hakediyor. :D

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
@matrixod

Buna dahil olarak güncel ağırlığıda söylerseniz iyi olur.. bisiklete bakıp bakıp iç çekiyoruz,maşşallah.:)

• Beğen
çok, çok güzel bir bisiklet. buna binmeye kıyamaz insan, tam vitrinlik olmuş. tekrar hayırlı kazasız geziler dilerim.

• Beğen
@Mert Bağcılar

aslında ağırlıkta bir değişme pek olmadı çünki değiştirdiğim kısımlar ağırlıktan çok görsele dayalı ayrıntılar oldu .yorumlarınız için herkeze ayrı ayrı teşekkürler.

güle güle kazasız belasız nazarsız kullanırsınız inşaallah,valla ben olsam binmem salonun ortasına koyar tv niyetine seyrederim.maaşaallah ...

• Beğen
selamlar bisikletiniz gerçekten çok güzel bi makine olmuş. güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.. fakat ben bişi merak ettim. XC nedir diye merak ettim biraz araştırdım cross country die bi ibare buldum.. şimdi bu mükemmel ötesi performans MTB si cross country makinasımı ? yada benmi yanlış anlamışım bu xc olayını ?

@tolgayalcin

evet doğru anlamışsınız mtb bildiğiniz gibi çok geniş bir dal.bu bir cross country makinası, iniş yada serbest sürüş değil.
teşekkürler.

Çok güzel bi bisiklet olmuş.
Ama biraz fazla temiz gibi geldi gözüme benimkine bakınca :)
Güle güle kullanın. bol pedallı günler dilerim..

• Beğen
şölen abi çok güzel bisiklet yollarda beraber görmek isteriz kendi bisikletimden soğudum paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
giant xtc ye karşı bir zaafim vardı şimdi perçinlendi artik, maaşallah mükemmel bir alet.insan karşısında 1 büyük bitirir walla.
Kazasız belasız kullanman dileği ile

• Beğen
Şölen abi eski selen daha güzeldi fizik seleyi daha rahat olduğu içinmi taktın yoksa başka bir sebeptenmi.

Geri