Scudo Sports

Ve son haliyle bir xc makinası

Scudo
@vipsezgin

aynı soruyu çok soranlar oluyor ama tabi bu gibi bisikletler hemen bu halde elde edilmiyor biraz zaman alıyor ne biliyim oturup hesaplamak lazım ama epey para harcadık velhasıl.yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler

@bts.elektronik

hesaplamakla bitmez abicim. hiç kendini yorma :)
hep hafifler bursadan çıkıyor yahu :D

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
vay vay vay... demekten kendimi alamıyorum. Bursa yeşil pedal'la haftasonu eskişehir'e geldiniz mi? Geldiyseniz sizin bisikleti yakından görmek gibi büyük bir fırsatı kaçırdım demekki:(

• Beğen
@Umut Palabıyık
Eskişehire gelemedim biraz işlerim vardı.başka bir zaman görürsünüz umarım teşekkürler.

@bts.elektronik

inşallah, buyrun bekleriz. Yeşil pedalcılar sıcak havaya rağmen illaki çiğbörek yiyeceğiz diyorlardı. sanırım amaçlarına ulaştılar. Sizi de bekleriz çiğbörek yemeğe ;)

abi harika olmuş. inşallah bizde birgün böyle bir bisiklete sahip oluruz. bunun için ne kadar masraf yaptığını da merak ediyorum.iyi günlerde kullan

• Beğen
@mestanak

yarışlara tamamen bu bu haliyle girdiğim bisikletimin ağırlığı bu.Gördüğünüz gibi lastikleri bile elimde olmasına rağmen daha hafifleriyle değiştirmedim.çünki benim için bisikletin geçerli ağırlığı benim en performanslı kullanabildiğim ağırlığıdır.yoksa bu konuda daha öncede fikrimi söyledim show amaçlı bisiklet hafifletmenin sonu yok.istediğin kadar hafifletirsin.Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Geri