Scudo Sports

Ve Son. 2010 Sedona 741 V :)

kadircan daglar

Aktif Üye
Tepki
42
Evet Abiler En Sonunda Oydu Buydu Derken İçimdeki Sedona Ateşini Söndüremedim:) Ve Sirkeci ( Aslı Bisiklet) Ten Sedona 741 V Aldım Okadar Çok İlgilendiler Ki Aslı Bisiklete Sonsuz Teşekkürler. :rolleyes: Son Derece Anlıyışlılar Tekrardan Teşekkür Ediyorum (Aslı Bisiklet) En Yakın Zamanda Fotoğrafları Eklicem. Bu Arada Sedona 741 V Mavi Renk:)

Scudo
Hocam mrb bende aynı bisikletten almayı düşünüyorum :) Bisikletle ilgii görüşlerini paylaşırmısın :)

Arkadaşım Ben Gayet Memnunum Bisikletimden Fiyat performans Oranına Göre Çok İyi Bir Seçim. Eyer Alıcaksan Düşmemeni Öneririm Özellikle Kadroyu Çarpmaman Lazım Çünkü Çok Nazik Görünüyor:D Her İnsanın Malı Kendine Güzeldir Almadan Önce Test Etmeni Öneririm Saygılar.

@Emre Yıldız
Bisikletinizi Gördüm Gerçekten Çok Hoş. Suntour Maşamın Üstüne Düştüm Ufak Tefek Çizikler Oldu İlk Siftayı Yaptım, İçim Cız Etti:D

@kadircan daglar

Daha dur bisiklet ile yapacan ilk kazalarda kendıne değil bisikletine bakacaksın ben bunla ilk takla atışımda kadro çizilmesin diye kadroya sarılmıştım kendımı alta bisiklete uste verip bisiklet sorurunsuz kaldırmıstım :D

@Emre Yıldız

:) O kadar da değer vermeyin yahu, canımızdan kıymetli mi:) Ben tavla attığımda kalkıp bisikleti tekmeliyorum:D Şaka tabii kıyamam ben ona:)
Bu arada bisikleti kaça aldınız? aslı bisiklet diğerlerine göre uygun mu?

İlgi Ve Uğraş Olarak Çok Memnun Ettiler Beni. Peşin Olarak Ödeme Yapıldığında %10 İndirim Yapılıyor. Ve Tüm Sedona Bayileri İçinde Geçerli Bir %10 İndirim Var Diye Duymuştum. (Ozic) Bisikletin Kg Inı Tam Olarak Bilmiyorum, Ama 12 kg Civarında. Aslı Bisiklet Bana Böle Demişti. Bu Arada Tüm Güzel Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Mücahit Kıvrak
@uğur yılmaz

sen ona ne kadar değer verirsen oda seni yolda o kadar az uğraştırır.Bugun turda takla attım ilk baktığım şey kadro ve yenı taktığım aktarıcılarım oldu mıllet bana iyimisin diye soruyor bende iyiyim kadroda çizik yok diye cevap veriyorum :D

Merhaba kadircan
Bende bu bisikletten almayı düşünüyorum
Aldığın fiyatı yazarmısın yada özelden mesaj atarsan sevinirim.

@Emre Yıldız :) Aynen Dediğiniz Gibi Bende Kadroya Bakmıştım Kadro Çok Narin:) Ne Diyelim Allah Kazadan Beladan Korusun.Güzel Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Geri