Scudo Sports

Ve Son. 2010 Sedona 741 V :)

Scudo
Yaaa herkes bu 741'in kadrosuna nazik diyo. Bu alacağı darbelere karşı mi, yoksa çizilmelere karşı mı? Çünkü aynı kadro namı değer 781'de de var???!!

@Mücahit Kıvrak

Bence bunu görüntü anlamında söylüyorlar. Evet çok narin, çok alımlı bir görünümü var. Yoksa dayanıklılığı için narin denemez. Ben de 741 kullanıyorum, güzel bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Mücahit Kıvrak
öncelikle hayırlı olsun, uygun olduğunuzda resimlerini bizimle paylaşırsanız seviniriz.

@Emre Yıldız

Hocam senin kaza yorumların süpermiş :D O kazayı yaptığında orda olup ayakta alkışlamak vardı seni Her ne kadar dağa bayıra vursak ta bisikleti genede ayrı bir kıymeti oluyor bünyede:60:

@akifberkant

oh Be.:) çok teşekkür ederim. Benim kadrosunun narinliği hakkındaki düşüncem saçmaydı ama, içimdeki endişeyi bi türlü silememiştim.
...Kadro için, şeffaf ve ince yapışkan bantlar var. Bunlarla kadroyu sararak çizilmelere karşı koruyabiliriz.
.. Ben önce 711 düşünüyordum, kadrosu, şekli filan çok basit geldi. Alınca ömürlük almak istiyorum. Niye diyeceksiniz? Çünkü öyle 10 000 km gibi uzun mesafeler katedebilecek biri değilim. Zamanım olmuyo. Ama her an, hatta uykuyu bırakıp gece dahi bisiklet süresim geliyo:) ...

Şimdiki hedefim, 741. Inşallah, doğru düşünüyorumdur. Bana bu 741'i bütün yönleriyle anlatabilir misiniz? Aklınıza gelen herşeyini...

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
resimleri bekliyoruz :) hayırlı olsun. bende sedona 781 2010 kadro alacağım ama kırmızı beyaz kadrosu varmış sanırım. hiç bilginiz varmı. o renkte 781 2010 model kadro varmı.

781'in kadrosu 741, 751, 761 ile aynı. Sadece üstünde kullanılan malzemeler farklı.

@Mücahit Kıvrak

tasarım ve kadro açıları farklı sanıyordum.

Renk olarak mı kadro tasarımı olarak mı ?

Özellikle kırmızı - beyaz renk olayını araştırıyorum. İlgin için teşekkür ederim.

@adam_mustafa55

renk, tasarım ve açılar farklı olabilir. Ama kadro türü aynı, 6061 alüminyum.

Geri