Scudo Sports

Ve bir köprücük daha... :(

Scudo
Dostum, çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileş ve bisikletine tekrar kavuş.

Olayı anlatışınızdan Bisikletten kaynaklanan bir kaza olduğunu düşünmüştümki failin köpek olduğu anlaşıldı. Geçmiş olsun. Yok bu köpek kendini kaplanmı zannediyorki birde üzerinize atlamaya kalkmış. Memleketin köpekleri bile kafayı bozmuş.

Geçmiş olsun @T. Yıldırım. Çok üzüldüm başınıza gelene. :(

İnşallah ameliyat başarılı geçer ve bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

• Beğen
Tepkiler: T. Yıldırım
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Güzel bir anlatımla yaşamış olduğun kazayı paylaştığın için teşekkürler.

• Beğen
@T. Yıldırım,öncelikle geçmiş olsun,,üzücü doğrusu,,bursada bisiklete binenlerin deniz rotası aşağı yukarı oralarda oluyor,bende tek başıma pedalladığım oluyor zaman zaman oralarda..birkaç kez Mudanya belediyesine mail attım.bu köpeklerle ilgili sürüler halinde üzerimize saldırıyorlar..diye,birde sokak köpeklerine ne olur yemek verin su verin reklamları varya,,hepsi koyun gibi irileşti ve kuvvetlendi...sonuç olarak yetkililerce yapılan bir şey yok,,,örneğin15 şubat pazar pedallarken bademli seyrantepe civarına geldiğimde oralarda mezarlık var biliyorsun,oradan üzerime 8- 10 adet köpek havlayarak birden saldırıya bir geçtiler geriye kaçmak zorunda kaldım...ha birde yetkililerin bir söylemi var..köpeklerin kulaklarında küpeler varya,,bir şey yapmaz onlar aşılı deniyor...ee benim bacağımı parçaladıktan sonra,,,ne olacak,,,tekrardan geçmiş olsun,,sizde belediyeye mail atarsanız ,bu şikayetler artınca belki bazı şeyler yapılır,,sağlıcakla,,

• Beğen
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda çözülür sağlık durumunuz.

hocam geçmiş olsun çok sıkıntılı bir durum. bursa da bu çoban köpeği olayını bende yaşamıştım. bekçi köpekleri vs sıkıntı olmuyorda çoban köpeklerinde deli cesareti var. zerre tırsma olmuyor. allah'dan ki siz yere kapaklandıktan sonra tekrardan saldırmamış. küçük ama çok hayati bir ayrıntıydı bu. inşallah kısa zamanda iyilerşirsiniz.

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışşınız. Bu vesileyle kask takmanın önemine tekrar vurgu yapalım.

@Muhti @emrah9700 @Emre Yazıcı @Ömer KARAN @SerkanH @Hakan Beşikçi @ayhandeniz71 @Melih Muratoğlu
@H.Genç @aertan @mehmetsunu @Tahir Keskin @taskin @sarkihalindekal @M.Ozkul @h.kemala @ozan erdem @Fırat Y. @aeneskral @aykut yiğitel Hepinize bu kötü zamanımda yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Hastaneye gittim ve doktor filmlere baktıktan sonra redükte ile kolumu baya çektirdi. Ameliyata gerek kalmadığını söyledi. 0.5cm-1cm gibi bir fark kaldı iki kemik arasında. 8 bandaj takılı vaziyetteyim. Belli aralıklarla kontrole gidicem. Umarım sorunsuz bir şekilde kaynar ve bir süre aradan sonra tekrar yollara kazasız belasız düşeriz :)

@T. Yıldırım

Kemikler birbirine daha kaynamadan tam yerine oturmasına dikkat et sonra daha büyük acı yaşayabilirsin.

• Beğen
Çok geçmiş olsun. İki yıl önce bisiklete yeni başladığımda beni de ısırmıştı bir köpek :/ Gerçekten zor bir durum En kötüsü de bir ihmaliniz veya hatanız olmaması. O an ordan geçmekten başka. Umarım hızlıca ve tamamen iyileşirsiniz :)

• Beğen
Allah şifa versin. Sürekli 'eziyet ve canilik' etmemek diyoruz lakin bir şekilde hem köpeklere zarar vermicek hemde bisikletten uzak tutacak bir yol bulunmalı bence. Kimyasal, teknolojik yada her ne olursa. Ama birşeyler bulunmazsa ne yazık ki bu tarz kazalar başka bisikletlilerinde başına gelebilir:(

• Beğen
Geri