abartmayın hocam yahu adam yemezler merak etmeyin. Ben afyon sokaklarında ramazanda gayet lokantalar çalışır ve kimse de kimseye birşey demez. Hem arkadaş dediği gibi seferi kimse hiçbirsey demez rahat olun
fotoları dört gözle bekliyorum
yanlız SLR makine gereksiz gibi bence benim canon eos540 d canta yedek pil sarj aleti ile beraber 1kg geliyor ayrıca calınma riski de .
izmir e gelince röportaj yapmak isteriz
Manisa-Bodrum arası yollar nasıldır acaba arkadaşlar. Kafamda bir rota çizdim ancak önerisi olan varsa dikkate alabilirm. Yolda karşılaşabileceğim tehlikeler, sürprizler vs. neler olabilir? Ayrıca İzmir-Torbalı yoluna bisikletle girebiliyomuyuz? Teşekkürler herkese...
Tır dorsesi konusunda önerim var, bu malzemeleri winrar'la sıkıştırıp bir traktör römorkuyla da işinizi görebilirsiniz Geyik bir yana, yolunuz açık olsun. Ben ilk mola için Sivrihisar'daki TŞOF'nin içerisindeki piknik alanı türü yeri öneririm. Sanırım oradaki görevlilere bilgi verirseniz gece ara sıra da olsa sizin yattığınız yere şöyle bir bakıp kontrol ederler. Tabii çadırda yatacağınızı öngörerek öneriyorum bunu. Tekerinize diken, cam, vs değmemesi dileğiyle.
Arkadaşlar malesef ama malesef sağlık sorunlarım nedeniyle turu afyonda yarıda kesmek zorunda kaldım. herşey yolundaydı ama afyonda sol elde uyuşma ve sol dizde ağrı başladı. ben de herşey daha kötüye gitmesin dedim ve turu tadında yarıda kestim. ) bir daha ki sefere artık. afyona kadar olan yolda ilginç ve keyifli şeyler yaşadım kısa bir makae yazacağım yakında.. şu an izmir deyim. akşama perşembe akşamı turuna katılacağım perşembeden birileri arsa bana ulaşırsa sevinirim ben bornova daym.
geçmiş olsun, yine de iyi yol gitmişsiniz. ilk fırsatta bir hastaneye uğrayıp eforlu ekg yaptırmanızı ve kan değerlerinizi ölçtürmenizi tavsiye ederim; bu uyuşmalar daha ciddi bir sorunun habercisi olabilir.
uzun süre gidona yüklenince elde uyuşma bende de oluyor. tabiki öenmsemek gerek ama önemli birşey olacağını pek sanmıyorum. diz ağrısı daha önemli seylere yol açabilir ama yarıda kesmen yerinde olmuş bu durumda. bir dahaki sefere daha az zorlayarak daha uzun süreli bir tur planlarsın geçmiş olsun diyeyim. artık makaleni bekliyoruz varsa bol fotoğraflı
Geçmiş olsun Altan bey üzüldüm iyiki yarıda kesmişsiniz kötü bişey olmadan engellemişsiniz kontrolleri aksatmayın en azından. Henüz bisikletim olmadığı için ve oruçlu olduğumdan buluşmaya PAB buluşmasına gidemiyorum selamlar...
İnsanın kendini bilmesi ve anlık heveslere kapılmayarak tadında bırakabilmesi bence çok çok güzel bi durum En azından daha büyük sorunlar yaşamadan bırakmışsınız ve bu bile güzel bir macera olmuştur eminim ki Bence üzülmeye hiç gerek yok
Bu arada geçmiş olsun, umarım basit şeylerdir ve bi an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Sevgili pedaldaşımız, öncelikle geçmiş olsun. Umarım bu son olur, bir daha başınıza böyle bir sıkıntı gelmez. Bu arada paylaşımlarınızı dört gözle bekliyoruz. Bizim için de iyi bir tecrübe olur. Saygılarımla.
Murat kardeşim, Ramazan'ı Hayırlısıyla geçirdik, memleketlere gidip anne ve babamızla kardeşlerimizle bayramıda kutladık, artık bisiklet olaylarına başlamamız lazım....
Saglık sorununuz gecti mi bende gecen hafta 86 km lik bir tur yaptım
benimde ellerimde ugusma oldu 2 gun sonra gecti aynı sekilde dizimde de sorun oldu bundan sonra 50 km gecemeyen gunubirlik turlar yapacagım
Bisikletimin onde amortisor olmadıgı icin ellerde ugusma oluyor sanırım