Scudo Sports

Van

@savaş kahraman

Bu arada gruba katılmak için istek gönderdim. Sizlerle tanışmayı isterim.

Scudo
tatvandayım.vana geldiğimde veya siz buraya geldiğinizde görüşüp turlayabiliriz. tatvanda grubumuz var. hergün bi yerlere gidiyoruz.

Arkadaşlar pazartesi günü Van'da depremi anma programı adı altında Valilik destekli bisiklet turu yapılacaktır. katılmak isteyenlerin 0507 742 95 52 nolu telefona ulaşmaları gerekmektedir. desteklerinizi bekliyoruz.

arkadaşlar hayatın koşullarına biraz kendimi kaptırdığım için uzun zamandır siteye uğrayamadım düzenli olarak konrol edeceğim buradan yazısa biliriz :)

Merhaba Ben Özkan Vanlıyım. Yaşım 28 adam akıllı bir bisiklet alabilirsem sizlerle pedallamayı çok isterim.

hoş geldin özkan kardeşim bisiklet almak istersen kendi tecrübelerimle yardımcı olmaya çalışırım sana

2013'ün ilk bisklet atremanını yaptım bugün yaklaşık 15km işin içinde edremit toki yokuşu (3,5km) olduğu için sağlam antıreman oldu

@Özkan TATLI
zor değil işin zevki orada :)

bir haftadır boynumdan rahatsızdım ve şansıma havalarda kötü gitti fakat bugün hava çok güzel ve rahatsızlığım devam ediyor bu güzel havayı kaçırdığım için çok canım sıkılıyor :(

@Erhan Tetik

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/419296_561437687221094_2093242710_n.jpg

Böyle bir havada bisiklet sürülür :)
Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Erhan 67
@Çınar Daş

Gerçekten haklısın... Bir de sosyal altyapısı Ankara'ya benzese Van'ın daha da katılacağım sana (opera, tiyatro, sinemada son filmleri bulabilme imkanı, AVM vb.)

@Uğur Ünalır

opera hariç o saydıklarının hepsi burada mevcut beklerim :)

• Beğen
Tepkiler: fadıl pala
Van merkeDe bisiklet grubu kurdum iletisim icib 05380121510 ve facebook tan van bisiklet grubu veya ismail soyalp (kafkas) ulasabilir siniz

merhaba arkadaşlar vanda bisiklet toluluğu kurdum 6 ayı aşan bi grubumuz bulunmaktadır. iletişim için (link)

merhaba arkadaşlar VAN da bisiklet topluluğumuz var haberiniz olsun iletişim için : (link) ve 05380121510 ulaşabilirsiniz. en kısa zamanda yeni sezonu açmayı düşünüyoruz :)

Merhaba değerli forum sakinleri forumu bayadir takip ediyordum da uye olmak aklima gelmemişti. Vanda yasiyorum ve burada 15 kisilik kucuk bir bisiklet grubumuz var.Iyi forumlar bu arada Bisikletim Kron XC 750 HD 2014 MODEL TITANIUM GRI bununla ilgili detayli bir inceleme konusuda açacağım.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Forum a hoşgeldiniz Osman Bey. Umarım gönlünüzce vakit geçirirsiniz. Kron xc 750 yi yaklaşık 15 20 km kadar kullanma imkanım olmuştu. Hoşuma gitmişti açıkçası. Kron mtb ler kadro geometrisi ve tasarım olarak hoşuma gidiyor. Kazasız belasız kullanırsınız umarım. Size ve grup arkadaşlarınıza bol pedallı günler dilerim. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Teşekkürler Ömer Bey daha once xc250 v fen kullaniyordum bikac sorun cikartinca soğudum bisikletten bu arada yeni kronlar cikmaya baslayinca alayim dedim.Beni cezbedende 2014 deki kadro hatlari ve renk uyumu oldu :)

Geri