Scudo Sports

Van Dessel Rivet

Güney kardeşim çok güzel bir bisiklet her halde ben daha önce bu bisikletini yakından gördüm mü ne
saygılar
ali baba

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
Scudo
@Aytaç Biber

Aynakolu hafiflik, kalite vs gibi nedenlerden dolayı değil de ölçüsü için değiştirmek istiyorum. Üzerindeki FSA 170mm ve 175mm lik bişey istiyorum. Hatta aynısının 175mm olanıyla takas bile yapabilirim. Sendeki yanılmıyorsam 175 değil di m?.

@ali albut

Ali abi çok teşekkürler. Evet görmüştün galiba. Lütfü abi'ye bu bisikletle birkaç ay önce uğramıştım. Orada konuşmuştuk.

@Güney Tuncer

Bendeki kollar 170mm Güney. Yol bisikletinde 175 çok uzun benim için.

Fatih valla ben de çok özledim :) hayat o kadar yoğun ki şu aralar binmeyi bırak karşısına geçip bakmaya bile fırsatım olmuyor. Bu makineye geçen yaz Campy Shamal Ultra jant seti ve DuraAce 7900 aynakol almıştım. Birkaç ay önce de nasıl görünüyor diye bir arkadaşın Bora II lerini ve yine TT yarışları için aldığım aero gidon setini takmıştık.Çoook fena görünüyordu. Shamal lar yerine Bora almalıymışım :(

@Güney Tuncer

cok dogru. fakat shamallar yerine borayı alabilirdiniz bence yani on tekeri. setini almak icin fiyat farkı cok. yoksa her yer bora olurdu.;)
selamlarla guzel bisiklet.

Geri