Desert Fox
CARRARO Sportive 321 Deore
- Tepki
- 1.364
- İsim
- TAHA
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhabalar uzun zaman sonra bu hobiye/spora tekrardan Astro 270sv ile dönüş yaptım,forumda arama yaptığımda kadro disk frene uyumsuz denmiş fakat benim bisikletim de bulunan yere yeni nesil Salcano bisikletlerde baktığımda o yere hidrolik disk fren takılı olduğunu gördüm.Forumda ise arka çatalda yatay şeklinde olan daha makul görünüyor montaj için fakat benim aklımı kurcalayan bu deliklerin disk fren montajı için mi yoksa arka bagaj için mi olduğunu çözemem oldu.Eğer kadrom uyumlu ise göbeklerimi değiştirip HD fren sistemine geçebilir miyim ?
Çok teşekkürler bir ricam olacak sizden veya bütün forumdan ne nereye nasıl takılır gibi servis dökümanları(pdf vb) varsa çok memnun olurum paylaşandan.@MustafaNR onlar bagaj deliği hd fren için değil kadro uyumlu değil sonradan kadroya takılan aparatlar var ama ne kadar sağlıklı olur bilinmez
Çok teşekkürler hızlı yanıtınız için.Kadro değiştirmek en mantıklı iş gibi.214297 dosyayı görüntüle
Şu resimdeki gibi olacak. Yolda geçerken hurdacıda gördüm sırf disk fren diye aldım başıma bela . Elinizde ekipman yoksa masraf yapıcağınıza disk frenli ikinci el bisiklet alın daha hesaplı ve rahat olur sizin için.
Aparat ile uğraşmak istemiyorum tam güvenemem hiçbir zaman buna tam güvenemem.Çok sağ olun çabalarınız için.
Bu güzelmiş çamurluğu disk frene çevirici galiba?
yapamazsın. kadro ve maşa disk fren uyumlu değil.Arkadaşlar Mosso Cavalier 700 sora set hidrolik disk frene çevrilebilir mi 2. el alıp fren sistemi ve jantlarını değiştirerek biraz daha gravel türüne çevirmek istiyorum.