Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.121
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sizin bisikletinize uyumluluğu hakkında malesef yorum yapamayacağım.
Sizin bisikletinize uyumluluğu hakkında malesef yorum yapamayacağım.
Arkadaşlar fren pabuçlarımı değiştireceğim Brakco'nun M-960v modelini düşünüyorum ama bisikletim biraz ince yanaklı bir tur bisikleti modeli Touring 411 Bianchi marka acaba bu pabuçlar uyar mı ?
Ek olarak fotoğraflarını bıraktım bisikletin, şimdiden teşekkürler.
Btwin şehir bisikletinin üstünde gelen Promax V-fren pabuçlarının sadece 300 km'de bitmesi normal mi? Neredeyse tüm padler bitik. Wear-line görünmüyor bile.
Kullanım koşullarım: Ana amacı commuting olduğu için trafiğin yoğun olduğu saatlerde kullanılıyor. Çok dur-kalk yapılıyor. Hava yağmurlu/ıslak ise kullanılıyor. Ayrıca bisiklet ağır (20+ kg), ben ağırım (90+ kg). Yine de 300 km çok az geldi. Kumpas frenler benzer koşullarda çok daha iyi çalıştı.
V-fren deneyimleriniz hakkında fikirlerinizi beklerim.
Anlam veremiyorum ben de. O pabuçlarda bir anormallik var belki de. Çok daha fazla km yapan diğer bisiklet padlerim iyi durumda.300 km çok az.
Anlam veremiyorum ben de. O pabuçlarda bir anormallik var belki de. Çok daha fazla km yapan diğer bisiklet padlerim iyi durumda.
V-fren pabucu için öneriniz var mı? Şu çok uygun fiyatlı göründü:
(link)
Teşekkürler. Üç renkliyi gözüme kestirmiştim ben de yorumlardan dolayı. Birini seçip alacağım.Baradine/Brakco marka meşhur (link) pabuçlardan kullandım, güzeldi. Tek renklisi de iyidir herhalde, fiyatı da güzel.
(link) 3 renk pabuçları o kadar yokuş inmeme rağmen 2000km'de daha yarısını eritebildim. kesinlikle tavsiye ederimBtwin şehir bisikletinin üstünde gelen Promax V-fren pabuçlarının sadece 300 km'de bitmesi normal mi? Neredeyse tüm padler bitik. Wear-line görünmüyor bile.
Kullanım koşullarım: Ana amacı commuting olduğu için trafiğin yoğun olduğu saatlerde kullanılıyor. Çok dur-kalk yapılıyor. Hava yağmurlu/ıslak ise kullanılıyor. Ayrıca bisiklet ağır (20+ kg), ben ağırım (90+ kg). Yine de 300 km çok az geldi. Kumpas frenler benzer koşullarda çok daha iyi çalıştı.
V-fren deneyimlerinizi ve fikirlerinizi beklerim.
Baradine 3 renkli pabuç = xtr hidrolik frenAnlam veremiyorum ben de. O pabuçlarda bir anormallik var belki de. Çok daha fazla km yapan diğer bisiklet padlerim iyi durumda.
V-fren pabucu için öneriniz var mı? Şu çok uygun fiyatlı göründü:
(link)
Teşekkürler. Üç renkliyi gözüme kestirmiştim ben de yorumlardan dolayı. Birini seçip alacağım.
Evet, aslında onu sipariş edecektim ki son anda vazgeçip Alivio BR-T4000 fren seti sipariş ettim. (link)Şişman'da 3 renk de varmış, dün yoktu ya da görmemişim: (link)
Evet, aslında onu sipariş edecektim ki son anda vazgeçip Alivio BR-T4000 fren seti sipariş ettim. (link)
Eski fiyatını bilmiyordum, öğrenince çok verdiğimi düşündüm. Seti 420 lira.Aaa ben.
Ben de aynısını yapmıştım, Legarda ile gelen Logan bacaklara yeni pabuç alacağıma beraberinde Shimano pabuçla gelen Alivio bacakları almıştım. Ama o zaman (bu sonbaharda) teki 80 liraydı.
Eski fiyatını bilmiyordum, öğrenince çok verdiğimi düşündüm. Seti 420 lira.
Chain Reaction Cycles'taki incelemeler çok olumlu. İyi tercih mi sizce? 650 liraya Deore BT-T610 da vardı Özceylan'da. Alivio gayet iyi göründüğünden onu seçtim. Bir de Hoprider 500'ün üstündeki Promax frenlerden hiç memnun değildim, her türlü iyi bir upgrade olacak.
V-frenlerle ciddi deneyimim olmadığı için yorumlarım çok isabetli olmayabilir.Şu an için fiyat normal. o zaman tanesi shimano pabucun 2 katına alınıyordu, yarısı pabuç parasıydı. Şimdi fark biraz açılmış.
Deore'ye ben de çok baktım ama yabancı forumlarda Alivio ile Deore arasında hissedilebilen hiçbir fark olmadığını yazmışlardı, gereksiz gördüm.
Promax frenler neden memnun etmiyor? Ben frende çabuk ve net tepkiyi seviyorum, Original 520'deki frenler modülatör takılıymış gibi arada sünger varmış hissiyle çalıştığından rahatsız ediyor. Onun gibi mi?
V-frenlerle ciddi deneyimim olmadığı için yorumlarım çok isabetli olmayabilir.
Bir nedeni o hocam. Süngerimsi hissettiriyor. Zaten gözle bakınca rahat farkedilecek kadar çok esniyor. Malzemesi hafif bir kompozit gibi. Örneğin aldığım ikinci el katlanırın frenlerini en ucuz Tektro ile değiştirmiştim. O Tektrolar çok daha rijit ve sağlam hissettiriyor (bir nedeni de daha kısa olması tabii). Bunda o rijitliği hiçbir ayarla bulamadım.
Bir diğer nedeni de ayarının sürekli bozulması. Buna anlam veremiyorum çünkü fren çekme pensesi, Icetoolz ayar aparatı ve tork anahtarım var. Buna rağmen pabuç açıları çok değişiyordu. Pabuçların konik pullarında da problem olabilir. Sonuçta yeni bir bisiklet için frenler hiç memnun etmedi.