Scudo Sports

V-Fren uyumsuz maşaya V-Fren takılır mı?

@Cemali Avcı

Ben de şehirde V-fren kullanıyorum, daha doğrusu cantilever :) gayet de yeterli. HD için dağ bisikleti dedim özellikle. yağmur olucak çamur olucak. önce bi v-frenin yetmediğini hissetmek lazım. yoksa tabi ki gerek yok

Scudo
Konuyu yine hangi fren daha iyi noktasına getirmeyelim
...
Mert o fotoğraftaki v fren bağlantısını kullanabilirsiniz. Yük taşır merak etmeyin. Sonuçta her iki freni birden sıkıyorsunuz ve yüklü tur yapmıyorsunuz. Ayrıca öne yapılan fren kuvveti sağlı sollu iki yöne dağılıyor.
Alüminyuma kaynak yapılabilir mi? sorunuza gelince. Evet alüminyuma kaynak yapılabilir. Tig kaynak yapan işinin ehli kişilere yaptırmalısınız. Alüminyumun kaynak yapılan noktada zayıfladığı düşünülür:.. Ben forumda henüz alüminyuma kaynak yaptıran görmedim.
Her ne yaptırırsanız sonucu buradan paylaşın bence
Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: SongülB.
@Mert S.
Herkes sevdalısı olduğundan değil ,v freni mantıklı bulduğu için kullanıyor.Parçaları ucuz,bakımı kolay yapılıyor olmasından.Ben yinede yenilikçi olma taraftarıyım.Arkadaş komple disk frene geçecek diye bir zorunluluğu yok.Sadece ön tarafı da çevirebilir...

ben de bakıyorum ama bulamadım yabancı bir iki sitede denk geldim ama oradan da sipariş verme ile ilgili bir bilgim yok
türkiyede bu parçaların satışının yapıldığı bir yeri bilen olsa yardımcı olurdu

benimde kafamda fox maşa alıp ön frenide hidroliğe çevirme fikri var.

bisan firması ile görüştüm kendileri v fren uyumlu bir maşayı üzerinde fren takımı ile tarafıma gönderecekler

@emre tuzcu

hangi maşa? epicon mu?
alt seviye maşalarda zaten sorun değil v-fren uyumlu bulmak...

merhabalar
mert bey, v fren uyumlu bir maşa gönderecekler. marka model bilmiyorum sanırım çelik bir maşa olur basit bir şey yani. bisiklet fitness serisi
firmanın sorunumla ilgilenmesi hoşuma gitti.

Bence de hiç sağlıklı görünmüyor. Bir çok iş için ek aparatlar hayatımızı kolaylaştırıyor ancak söz konusu olan frenler olunca orijinal olması gerekiyor bence..

@emre tuzcu

Ben de v frene geçmeyi isterim ama, maşayı halletsek arka freni nasıl olacak...arka disk ön v fren mi olur ancak, ve aparatlardan nereden bulabiliriz gerçekten yok gibi Türkiye'de belki ön maşa değişir arka ise bu aparat takılır belki ya da arka disk fren olarak kalır...

Arkadaşlar bu aparatı nereden bulabiliriz

Arkadaşlar bu aparatı nereden bulabiliriz artık disk fren surtmesinden bıktım

Geri