Scudo Sports

V fren tamir takımı ve diğer sorularım

Scudo
şiddetli bir yağmura yakalanmadığın süre iş görecektir.Mayısda yapılacak bir tur için biraz daha iyi bir çadır alman iyi olur.Bu çadır bende öylece duruyor onunla akçakocada yağmur gördüm sıkıntı olmamıştı

@murat16, Trangia kullanma deneme şansım olmadı. Açıkçası 5-6 kere kullandım ve rüzgardan kaynaklı bir sorun yaşamadım. Çok rüzgarlı havalara denk gelmedim aslında. Yanlış yönlendirmeyeyim şimdi sizi.

@uncass, foto çekemedim. Bir yandan taşınıyoruz. Hangi koliye atmışsam bulamadım. Ama setteki en büyük tencerenin 21,7 cm olduğunu düşünürsek 15 cm de yüksekliği vardır. Büyüklüğü 22x15 cm diyebiliriz. Bu akşam kesin atarım foto.

• Beğen
Tepkiler: uncass ve murat16
Merhaba arkadaşlar vites kolumun kırılmasından sonra vites almaya karar verdim.Düşündüğüm seçenekler

(link)

(link)

bu ikisinin arasında kaldım.Yardım ederseniz sevinirim.Diğer sıkıntım çevremdeki bisikletçi adi birisi fazla para alıyo evde kendim takmak istiyorum.Bu vites tellerini vss. takma,gerginliğini ayarlama gibi şeyleri nasıl yapabilirim ?

Siyah daha hoş bence. Gerekli ayarları videoları izleyerek öğrenebilirsin. Ayrıca şuan zaten ayarlı halde bisikletindeyse telin gerginliğini elinle kontrol et bikaç farklı noktadan. Diğerinin montajını yaptıktan sonra aynı gerginliğe ayarlarsın sende;)

@lealtad youtubedan videolar izleye izleye yaparım yada bisikletçiye veririm.10 liraya yapar

@mehmet ulaş frenlerin md mi hd mi? Yanlış hatırlamıyorsam md idi. Bu durumda zor bişey değil ve bikaç video ile çözülür. Hem herşeyi hazır beklemek gereksiz kullandığımız şeyi öğrenmek en iyisi bence;)

@mehmet ulaş sorun olmaz o zaman. En fazla biraz daha uzun sürer ama yaparsın. Zor değil pek. Sadece sökmeden önce telleri gerginlikleri elinle kontrol et ve hatırlayabileceğin yerlerden gerginlik ayarlarını elinle yoklayıp sök ve yeniden takarsan o gerginliğe getir kafi

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
Bende mineral yağ damlatmıştım rotorun üzerine ve balataya bulaştı tüm herşeyi denedim 50 liraya yeni balata alacağıma belki 100 lira harcadim temizlemeye:D ama ne çare daha sonra würth ün spreyi ile rotorlarımı temizledim çizmeden sonrada yeni balataları taktım birde garanti olsun diye uzun bir yokuştan hafif frenli inip yeni balataları yaktım biraz, 2 sene oldu hala canavar gibiler sonuçta fren bu şakaya gelmez:harika:

• Beğen
Tepkiler: lealtad
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Arkadaşlar arka lastik 1-2 gündür sola çekiyodu.En sonunda dedim herhalde yuvasına oturmadı jant.Jantı çıkardım göbek dağılmış ve mandalın çubuğu yamulmuş.Fotoğraflarını koyucam bakım yapılabilir mi yoksa yeni jant mı gerek ? Bakım yapılırsa ruble sökme anahtarı bide ruble tutucu almam gerekicek.Bakım yaptırmak istemiyorum 30 tlye bakım aleti alırım hep kendim açar takarım.Götürücem bisikletçiye 40 tl para alıcak.Fotoğraflar

Muhtemelen bi ara yerinden cikarildiktan sonra teker yerine tam oturtulmamis ve qr o şekilde sıkılmış. Ve farkedilene kadar da göbek yalan olmuş.

Bence o parayı verin tamirciye

@Ahmet Faruk Eğit ruble anahtarını filan sipariş ettim sürekli bisikletçiye gitmekten iyidir ayrıca ben ruble temizliğine önem gösteriyprum söküp temizlerim artık ayrıca benim milimde kırılmış :D

Merhaba arkadaşlar.26 jant mtb var elimde.Bu jantı 28'e yükseltmek mümkün mü acaba ?'28 janta 700*23 lastik takılıcak olabilirse.Takılırsa kadroya sürtme yapar mı acaba ?Ön maşa var zaten 28 için.Bu arada bu olayın olmaması şeklinde 26 janta takılabilicek en ince lastik nedir ? 1.25 var ama daha incesi var mıdır ?

Bende de Zoom marka maşa var. Ne yaptıysam olmadı, bir türlü yağlayamadım. Bildiğiniz düz maşa gibi kullanıyorum ve çok da ağır. Hiçbir işe yaramıyor.

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Abiler kaset anahtarı aldım taktım açılmıyor o zincirli şeyide aldım kullandım açılmıyor sonunda alet yalama olucak nasıl açılıyor bu kaset.Bilgisi olan ?

Şu videoda kasetin ve freehub'ın nasıl açıldığı ve geri toplandığı gösteriliyor:

Bisiklet mağazalarında ve hırdavatçı dükkanlarında araştırman lazım.
(link) ın diğer videolarını da izle derim, bayağı öğretici.

Geri