Scudo Sports

V fren tamir takımı ve diğer sorularım

@mehmet ulaş
Şuanda bu ürünü kargosuyla 90 dolara aldığınızda nerdeyse bi nabız monitörü fiyatına almış oluyorsunuz, fiyat performans ürünüdür.
Şuda garmin 500'le dc rainmaker tarafından karşılaştırılması
(link)

Scudo
@Sam teşekkür ederim bu daha mantıklı fiyat olarak

@emrah9700 abi onu ileride alırım şu an öle nabıza ihtiyacım yok gittiğim yolu göstersin yeter :D

@mehmet ulaş

Android yada ios telefonunuzdan strava yada runtastic gibi programları kullandığınızda programların sizin yerinize istatistiklerinizi tutup geçdiğiniz yollardan daha önce geçenlerlede size kıyaslama bilgileri vereceğibileceğini ve nerdeyse o 500tllik cihazların verdiği eğim rakım watt değerinden gücünüz vs.vs. çoğu bilgiye hiç bir ücret ödemeden bu programlarla ulaşabileceğinizide hatırlatmak isterim..

onları zaten kullanıyorum aslında bu işe neden girdiğimi anlatayım : telefonun şarjı çok çabuk bitiyo sonuçta programlar net istiyo şarjı bitiriyo anında bende 5 saatten önce gelen birisi değilim o yüzden bunlardan almaya kadar verdim ama dediğiniz gibi programlar en ince ayrıntısına kadar veriyor

Merhaba Arkadaşlar.Sahibinden veya gittigidiyor ve benzeri alışveriş sitelerinde 2. el eski bisiletler var.Sahipleri hiç bakmamış bisikletlere halbuki bisikletler çok güzel sadece bakım.Dediğim sitelerde satılan bisikletlerin fiyatları ise 100 tl ile 400 tl arasında değişiyor(daha pahalılarıda var).Bu tarz bisikletleri alıp bakımı,temizlenmesi,gerekiyorsa parçalarının değişmesi yapılabilir mi ?Bu arada bu bisikletlerin hemen hemen hepsi yarış-yol bisikleti.Ama sahipleri bakmamış dediğim gibi herhalde değerini anlayamamışlar :D Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.Aslında bunlardan alıp restore etmek var .

@mehmet ulaş Onların bir çoğu Dropbarlı şehir bisikleti.Almadan önce mutlaka bi'foruma sorun.Kandırılmak istemezsiniz değil mi ?

@Efe Cycler verdiğin bilgi için teşekkür ederim... peki şehir - yol arasındaki fark ne nasıl anlayabilirim ?

(link)

(link)

(link)

mesela bunlar yol mu? şehir mi ? :d

@mehmet ulaş Şehir bisikleti olduğunun belirtileri kalın lastikler,bagaj delikleri,kadro geometrisi.

@mehmet ulaş Eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa arkada bagaj delikleri var ve bu kadro çok büyük sanırım 60 kadro için 1,90m civarında boy lazım.

Resterasyon için bence önce mahhalenizdeki yaşlı amcalara felan sorun 'abi bisikletin varmı' felan diye sonra tamircilere sorun sonrada hurdacılara sorun bence burdan almadan önce burdakilerden çok daha iyi bisikletleri hiç pahasına alabilirsiniz.Eğer bulamadıysanız en son internet sitelerine başvurun.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Merhaba arkadaşlar.İyi akşamlar herkeze.Sorun şu ki bir bisikletimiz var arka vitesini atıp tekli kaset koyucaz fixie olması için.Aynıca ön takımda boş.maşa, gidon, gidon borusu,furş takımı dahil.Şimdi ön tarafı hallettik fakat aynakol tarafında sıkıntı var şimdi bisiklet gümüş renginde aynakolda o renk olsun istiyoruz.Şimdi 2-3'lü aynakolllar var.Ama bunları tek haline getirebiliyor muyuz ? Üstünde vidalar var çünkü.Diğer bir konu arka göbek.Arkadaki kaseti atıp tek dişli koyacağımızı söylemiştim.Şimdi biz böyle yaparsak arka göbek değişim istermi.Sonuçta flibber(hatalı söylüyor olabilirim) var ve o 7'lü dişliye göre uzun yapılmış tekli takınca ne yapabiliriz ?Bu arada fixie deyince fren olmaz haliyle :/ kontrapedal veya sabit göbek gibi şeyleri nasıl uygulayabiliriz?Önceden fixie ile uğraşmış abilerin yardım edeceğini umuyorum. :)

Arkadaşlar 1.95 arazi lastiği var haliyle yolda yoruyor.Şimdi ben 1.5 lastik almayı düşünüyorum.Lakin dün decathlona gittim 1.2 lastik vardı.Ben bunu takmam için jant seti mi almam lazım yoksa benim janta uyar mı ? Bu arada 1.50 alırsam rubena alıcam bütcem 50 tl(70 tl olabilir.).Daha önceden kullanan varsa düşüncerlerini yazarsa hoş olur :)

Selamlar bende 1.75 vardı ancak sırf meraktan 1.50 taktım herhangi bir sorun cıkmadı ve lastige saglam hava basınca inanılmaz etkisi oluyor hiç yol bisikleti sürmedim ama onun kadar seri oldugunu düşünüyorum ama özellikle mazgallarda tehlike yaratyo ben memnunum

1.50 kullanıyoum. bir sıkıntısı yok. sadece iç lastik çok bol geliyor.

Geri