Scudo Sports

V fren tamir takımı ve diğer sorularım

@mehmet ulaş
Valla fiyatina gore idare eder kendim kullaniyorun hic tartmadim ama forumda oyle bi soylenti var birde soguk havalarda donuyo zaten heralde kendini otomatik olarak kitliyo :)

Scudo
İyi akşamlar arkadaşlar.Sorunlarıma geçeyim:

1-Ön göbekte oynama başladı arkadaşlar , göbekleri açarken kullandığımız vidaların orda oynama olmaya başladı bisikleti sabit tuttuğumda tekerlek oynuyor bunun çözümü ne olabilir?

2-Arka göbekte ise sorun frenle ilgili ama şöyle anlatayım arka frene basıyorum ses çıkmaya başlıyor , balatalara yağ bulaşmış filan diyeceksiniz ama öle değil ses dışında titreme başlıyor hemde çok ciddi bir titreme oluyor bununda göbekten olduğunu düşünüyorum ama çözümlerini nasıl yapıcağım hakkında bir fikrim yok.

Yardımcı olursanız çok sevinirim , iyi akşamlar :)

Arka frene basinca ses cika bilir, ilaki yag bulasmasina gerek yok. Bunun birde balata ile rotorun uyumlulugu var; uyum saglamiyorsa öter yani ses cikartir. Titireme ise Rotorun balansi bozuktur ve degistirmekten basak caresi yoktur. Tabii bunlar olabilirlerden birisi, %100 kesin cevap sadece malzemeyi görerek verilir.

rotorları yakında değiştiricem zaten göbekte sıkıntı var sandım titreme olduğu için

disk frense ve 6 vidalı ise diskin bağlı olduğu vidalar gevşemiştir büyük ihtimal sıkınca düzelecektir.

Tekeri yatay düzlemde ileri eri ittirdiğinizde yerinden kıpırdıyorsa göbek veya içerideki mil çubuğu hasar görmüş demektir.

Bence gidondan kilitlemeli bir maşa alın istediğiniz zaman kilitlersiniz ama düz maşa alırsanız kasisleri dislerinizde his edebilirsiniz yani biraz bisikleten beklentinize bağlı genelde dağda bayirda kulaniyorsaniz mutlaka kilitlemeli maşa alın umarım yardımcı olabilmisimdir

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
arkadaşlar bildiğiniz üzere 26 şubat-1 mart arası avrupa yakasından motoexpo motor ve bisiklet fuarı var.Anadolu yakasında gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa birlikte gidelim ?

• Beğen
Tepkiler: halil halil
ayrıca belirteyim fuarda çekişle carraro ve lapierre bisiklet verecekler.1 motosiklet 3 bisikletti yanılmıyorsam
formu doldurup kutuya atacaksınız

• Beğen
çok güzel fikir. ortak bir yerde buluşup gidilebilir eğlenceli olur hem mini bir forum buluşması olur :)

• Beğen
@Yağız Gökmen
Mesela topluca karşıya geceriz üsküdardan olurmu ?

@halil halil
Bisikletler baya iyi ama ghost carraro bu arada 2 tane motor birisi triumph biriis ktm

motoron - motorbike dergileri, dergiyle beraber bilette hediye ediyormuş, dergi 7 8 lira

4 tane bilet çıkanda var hiç çıkmayan da varmış bilginize :)

(link)

arkadaşlar türkiyede fiyatlara baktım bakılacak gibi değil :D öğrenciyim durumumu anlamışsınızdır :D
bu hızölçerden alsam nasıl olur benim gözüme hoş gözüktü.Daha önceden kullanan varsa veya yorumu olan durum altında belirtsin lütfen.

Ben de buna benzer bir şey almıştım. Bogear diye uyduruk bir marka. Çok çabuk bozuldu. Decathlon'da uygun fiyatlı ürünler var onlara bak derim.

dediğiniz gibi yapıyım o zaman dandikse hiç almayalım

@Şevket Akça
bu nasıl kullandınız mı ?

Timex Ironman Cycle Trainer 2.0 Bike Computer - BisikletForum

Piyasa fiyatı 250 dolar, ebayda bi süredir kampanyada

(link)

Yanında gelen Aksesuarlar;
-Kalp Ölçer Bant
-2 Adet Gidon Aparatı

Özellikleri;

- Kalp Göstergesi ( İsterseniz % olarak, İsterseniz BPM olarak Göstermekte)
- GPS alıcısı,
- Barometre,
- Toplam Mesafe,
- Otomatik Dur kalk,
- GPS'ten yükseklik Ölçme
- Ant+ Desteği ( Garmin'in aksesuarlarını veya ant+ olan ürünleri kullanabilirsiniz)
- Kadans Ölçer uyumlu,
- Eğim göstergesi,
- Tur Göstergesi,
- 18 saat Pil Ömrü,
- Ekran Işığı,
- Navigasyon ( Yön oku şeklinde)
- Ortalama Hız,
- GPS'ten hız ölçer,
- Ortalama Kalp Ritmi göstergesi,
- Pusula,
- Kalori Göstergesi,
- Kadans Ortalaması,
- Power Meter Uyumluluğu,
- Uyarı alarmları ( Kadans düştüğünde veya Kalp ritminiz için)
- Profil uygulaması ( Yaş, boy ve kilonuzu girerek, otomatik ayarlanabilen profil)
- Training Peaks Ücretsiz Uygulaması,
- Strava'ya veri aktarabilme,
- Şarj Göstergesi,
- Hafıza Göstergesi,
- Özelleştirilebilir 5 Sayfa
- Trainer Profilleri,
- Yaptığınız Turları inceleme imkanı,
- Sıcaklık Ölçer
ben şimdiye kadar hızı gps üzerinden alıyordum, bu haftada hız kadans sensörü siparişi verdim onla eşleştiricem inşallah..

öğrenciysen 60 lira çok çok fazla gelmeyecektir diye düşünüyorum.
böyle bir şey var;

Geri