Scudo Sports

V fren tamir takımı ve diğer sorularım

@nazmi bilmez

inşaallah kardeşim:)hadı hayırlısı bakalım.geldiğinde resımlerı paylaş mutlaka:)

Scudo
@Muhiddin K.

Ayıpsın alır almaz paylaşacağım inşallah :D

@mehmet ulaş

Su modelide dusunebilirsin belki:
(link)
En azindan daha bilinen bir marka... Veya 2. el satilan daha ust bisikletleri dusun. Ancak kendin anlamiyorsan bilen birisi ile inceleyip karar ver.

NOT: O baktigin zeplin model bisiklet icin cogu yerde 24 jant yazilmis. Emin olmadan online siparis verme bence

yazın basında bende ng450 ile astro arasında kalmıştım astronun özellikleri çok daha iyi oldugu için onu aldnm ama ng450 görünüş açısından çok hoşuma gitmişti şimdi bunu satıp ghost almayı düşünüyorum

2 ay once ng450 aldim.Suan da Xt arka aktarici deore kollar xt ruble aldim.Baslangic icin iyi.Memnun kaldim.Ama kadroyu degistirecegim cunku bisikletin stock hali 14.5du.suan 14 ama Sanirim scott kadroyla yola devam edecegim.Ama imkan varsa ghost se 1150 al.Kadrosu iyidir.

arkakdaşalrr 400 tl civarında mtb arıyorum önerdiğiniz varmı acaba 2. el de olur

Arkadaşlar yeni mosso wildfire md aldım kardiyo yetersiz çabuk tıkanıyorum ne önerirsinz antreman ve yemek hakkında

Ben de bisiklet sürmeye başlayalı 6 ay oldu. İlk zamanlarda gittiğim mesafeyi kısa tutuyordum. Git gel 10-15 km'ydi. Daha snra yavaş yavaş gideceğim yolu uzatarak bir kondisyon yakaladım. İlk başlarda iki veya üç günde bir sürüyrdum. Yavaş yavaş antreman sayısını da arttırarak kondisyonu arttırabilirsin. İlk başlarda kısa molalar verirsin. Gitgide molaları ve sürelerini kısaltabilirsin. 50 km'yi Non-Stop sürebilirsin bu yollarla

Beslenme hakkımda önericeğin

Bugün aldım mosso wildfire md 640 tlye nasıldır iyimidir önceden kullanan varmı

Bu konuda fazla bilgim yok. Muz yiyin diyorlar ben de onları dinleyip yiyorum. Ama biraz forumda araştırma yaparsan bir kaç konu bulabilirsin beslenme hakkında.

Ben kullanıyor(d)um bence gayet güzel fiyatına göre. 5 aylık satıyorum şu an uygun fiyata anlaşabiliriz istersen..

Bende merida speeder t3 almıştım 3 hafta önce.

Acemi olarak sürdükçe kondisyonda artıyor. Ben mesela işe bisikletle gidip geliyorum hava iyi olduğu zamanlar. Mecbur olarak 25-27 km günlük yol gidiyorum. İlk zamanlarda gidiş 13 km yi 1 saate yakın zamanda giderken şimdi 35-40 dakika arası gidiyorum pek fazla zorlamadan.

Benim merak ettiğim kondisyonu ve poweri daha hızlı elde etmenin yöntemleri nedir, yokuşlarda çabuk yoruluyorum( ruble 26-34 aynakol) bisiklet fitness olduğu için tabi bu biraz normal.
Sanırım yokuş çıkmanın poweri arttırmada etkisi büyük. Ama bunun bir yolu yordamı varmı acaba ve başka uygulayabileceğimiz yöntemler nelerdir.

Diğer bir sorumda düşük kadansta ayakta yokuş çıkmak yine power ilemi ilgilidir ? Bu şekilde çok çabuk yoruluyorum ve yapabildiğim mesafede oldukça kısa.. Bu yeteniği nasıl geliştirebilirim.

Tabi 20 kilo kadar fazlalıkta var... Bir yandan t25 bir yandan bisiklet sürüyorum fazlalığı atabilmek için. Bunları yaparken beslenmeme de mümkün olduğunca önem gösteriyorum. Kiloları verince durumun çok farklı olacağını düşünüyorum :)

@mehmet ulaş
Kondisyon diycektin galiba kardiyo ayrı birşey :D

evet özür dilerim ama ikiside lazım :d

arkadaşlar bildiğiniz üzere çok ciddi bir piyasa var bisiklette. 200 tlden başlayıp 30.000 tlye kadar çıkabiliyor.Ama toplumca bir sorunumuz var benim gördüğüm üzere ''yorulacağın şeye neden 5 milyar veriyosun git o paraya motor al (5 milyar örnek gösterilmiştir)'' diyen bir yapımız var millet olarak.şimdi bu işin içinde olmayana bu olayı anlatmak oldukça zor özelliklede hiç bilmeyene yani '' abi frenleri hidrolik'' dersin ''ne gerek var der '' ''abi kadrosu 2 kiloymuş '' dersin ''hafif olsa ne olur der '' .Ve buna ek olarak sürücüler örnek veriyorum nette bisiklet gördü 17.800 tl ne makina be der nasıl gidilir onla vitesleri ne kadar güzeldir der yanındakide git o paraya iki tane tofaş al der.dediğim gibi anlatmak zor fiyat arttıkça iyi olduğunu hepimiz biliyoruz ama ilgilenmeyene anlatmak zor (bimden bisiklet al kullan kafası var ).Siz yakınınızdaki insanlara bu olayı nasıl anlatırsınız? Ben ne kadar anlatsamda ''abi frenler böle maşa böle vitesler o biçim'' insanlar o paralara karşı siz ne düşünüyorsunuz ?

Yeni bisiklet aldım arka bölüm zincirin üstündeki ve altındaki demirlerde çatlak oluşmuş aslında boya kalkmış bunu nasıl düzeltebilirim ayrıca oraya siyah bişey sarılıyordu en kısa sürede onlardan alıcam bilen varsa link lütfen

zincir yıkandıktan sonra ne yapılmalı dedim wd40 gösterdi wd40 önerilmiyor kir topluyor deniyo ne kullanılmalı doğru olarak bu arada bisikleti nasıl yıkamalıyız ?

GCN de WD40 ile yağladığını söylüyor. Eğer düzenli temizleyeceksen bir sorun olmaz gibi. Ben WD40 yağlamak için değil ama temizlemek için kullanıyorum yağlamak için de mevsimine göre dry ya da wet lube kullanıyorum

bu konu birçok başlıkta tartışıldı. arama yapmanızı öneririm.

WÜRTH HHS 2000 kullanabilirsiniz. Şahsen ben Decathlondan aldığım zincir yağını kullanıyorum. Bir yamukluğunu görmedim.

peki abi yıkama nasıl olmalı bu arada mekanik disk

Geri