K kaan çelik Üye Kayıt 6 Ağustos 2009 Mesaj 8 Tepki 0 Şehir Ankara 8 Ağustos 2009 #1 Öncelikle forumdaki herkeze merhaba Arkadaşlar Shark marka sıradan bir bisikletim var ama fren konusunda sıkıntılıyım fren basmadağım zamanlarda bile pabuçların takıldığı kollar sağ sol yapıyor jantın akord ayarı var sorun nedir? TEŞEKKÜRLER
Öncelikle forumdaki herkeze merhaba Arkadaşlar Shark marka sıradan bir bisikletim var ama fren konusunda sıkıntılıyım fren basmadağım zamanlarda bile pabuçların takıldığı kollar sağ sol yapıyor jantın akord ayarı var sorun nedir? TEŞEKKÜRLER
F Furkan Özdağ Daimi Üye Kayıt 28 Aralık 2008 Mesaj 276 Tepki 85 Şehir [Eskişehir-Ankara] 9 Ağustos 2009 #2 Eğer akord düzgün ise fren ayaklarının vidaları gevşemiş olabilir..
S S26 Forum Bağımlısı Kayıt 2 Şubat 2007 Mesaj 2.740 Tepki 1.426 Şehir Eskişehir Bisiklet Amoeba 9 Ağustos 2009 #3 Tam olarak nasıl bir sağ-sol yapma bu? Teker dönerken mi, sabitken de yapıyor mu, vs...?
D dogan. Üye Kayıt 7 Ağustos 2009 Mesaj 73 Tepki 29 Şehir Manisa 9 Ağustos 2009 #4 fren ayarlarına iyi bak gevşek birseyler olabilir,ayarlarında da bisorun olabilir iyice kontrol et
K kaan çelik Üye Kayıt 6 Ağustos 2009 Mesaj 8 Tepki 0 Şehir Ankara 9 Ağustos 2009 #5 fren ayaklarının vidalarını sıktım sorun devam ediyor. Kollar teker hareket edince kendiliğinden oynuyor etmediği zamanda elle sağ sol yapınca da oynuyor
fren ayaklarının vidalarını sıktım sorun devam ediyor. Kollar teker hareket edince kendiliğinden oynuyor etmediği zamanda elle sağ sol yapınca da oynuyor
Bülent ÖZER Forum Bağımlısı Kayıt 30 Ağustos 2006 Mesaj 3.012 Tepki 2.726 Şehir istanbul Bisiklet Colnago 9 Ağustos 2009 #6 Jant yanakları fren papuçlarına sürtüyor yada fren halatları çok uzun yada kısa ise kasılıyor olabilir.
Jant yanakları fren papuçlarına sürtüyor yada fren halatları çok uzun yada kısa ise kasılıyor olabilir.