Selim Esener
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 387
Bisiklet tabiki önemli fakat 48 saatte bahsedilen mesafe amatör bir bisikletçi için güle oynaya katedilecek mesafe(sağlık sorunu olmadığınıza istinaden) kilonuz etki edermi kesinlikle edecektir ama engelmi değil (5 yıldır sürüyorum dediğiniz için)ilk defa bu rakamlar sizi yoracak tabi ama 48 saat içinde iyi bir dinlenme süreciniz olacak yani aksilikler olmazsa 1 saatte 20 km yol alıp 1 saat dinlenseniz bile gündüz rahatlıkla 140 yapar akşam uyuma imkanı bulacaksınız....Amatör birisi için, kaliteli bir fitnes bisikletle 48 saat içerisinde 240 kilometrelik (120+120) mesafe sağlık açısından sakıncalı mıdır?
5 yıldır aktif olarak bisiklet kullanıyorum, en uzun turum 35+35 kilometre, boyumdan 15 kilo fazlam var, sağlık sorunum yok, bisikletim sürüş için uygun durumda.
Bence ilk seferde böyle uzun bir tura çıkmayın,her sürüşte mesafe uzatın,sadece performans ile ilgili birşey değil,uzun mesafe bisikletçiliği farklıdır, hertürlü ekipman yanında olması lazım,tamir aletleri, sağlık kiti,kendinizi korumak için caydırıcı ekimpana dahi ihtiyaç olabilir, ihtiyaçlarınızı belirlemek için dahi belli bir tecrübe edinmeniz gerekir bence.Amatör birisi için, kaliteli bir fitnes bisikletle 48 saat içerisinde 240 kilometrelik (120+120) mesafe sağlık açısından sakıncalı mıdır?
5 yıldır aktif olarak bisiklet kullanıyorum, en uzun turum 35+35 kilometre, boyumdan 15 kilo fazlam var, sağlık sorunum yok, bisikletim sürüş için uygun durumda.