Scudo Sports

Uzun yol için tur arkadaşı arıyorum

haziran ortalarına kadar yolda olmayacağım gibi.Onun sonrasında bir hazırlık içerisindeyim bakalım zaman neler gösterecek

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Scudo
Vizeli gezgin kardeşim Hatayla alakalı her türlü sorunada cevap verir yardımcı olurum.kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
  • Beğen
Tepkiler: Seyha07
Haziran sonuna doğru ciddi bir tur hedefliyorum. 2 hafta antalyaya uğramamayı düşünüyorum. Sağlık sorunu hissedersem daha yakın çevrelere gideceğim

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
2016 yazında yaptığımız turda Karacabey Polis Karakolu'na gittik ve dedik ki " karşınızdaki çimlik alana çadır kuralım, hem size yakın olur. Böylece güvende hissederiz kendimizi. " Karakol bahçesince elinde akreple nöbet tutan polis abimiz de " orası tehlikeli oluyor geceleri, esrar vs içen serseriler geliyor, sizi rahatsız eder, güvenli değil orası." demişti. Ve sonuçta bizi şehir parkına yönlendirmişti.:D

@haldun31 cumlemize kolay gelsin hatay oellikle kiyi seridi merakim kesfetmem kazim..birde suriye sinur kapisini

• Beğen
Tepkiler: haldun31
merhaba arkadaşlar.bende Antalya bodrum arası bir tur planlıyorum.tabi bu konuda esneklik gösterebilirim.izmir Antalya tarzıda olur.nerden başlıyacağımızın bir önemi yok.benim aklıma nisan ilk haftası var.ilgilenen arkadaşlar olursa bana ulaşabilir.

@nurullahavci slm.. bizimle gelmeni isterdim..fethiye-hatay..parca parca arkadas bulduk ama baslangictan sona kadar bir partner sart

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
21nisanda fethiyeden starti veriyorim insallah:)idmanlarda ufaktan basladik hazirliklarada ayni sekilde sen de durumlar nasil?

• Beğen
Bende pazar günleri 70 80 km. Turlar yapıyorum. 23 nisan çıkışlı Ankara Kapadokya turu yapacaz burdan bir arkadaşımla. 1 hafta sürecek tur.Ondan sonrada nasipse Ankara Şanlıurfa bakalım..Birini bulursan iki kişi bulamazsam tek gidecem.

@vizeli gezgin merhabalar..benim meslekden dolayı vakit sıkıntım olabilir.eğer ben başlarsam nisan başında dönüşte katılabilirim size.anamur da yaşıyorum ben.oraya kadar gelirim.program yapma fırsatınız oldumu.tırmanışlı antalya.ben çok profesyonel biri değilim.düz yolda 100 km yi zorlarım.tırmanışlı yollarda ise 40-50km zorlarım.

• Beğen
Yok bende prof degilim gunde 60-80 gibi keyif turu olucak donusu otobusle yapicam malesef..nisan 21 kesin bende..birde arastirmalardayim guzergahlar hakkinda gelmeni isterim

@bhr42 oooo super abi takipteyim bende basladim ufaktan bende birini bulamazsam tek gidicem galiba

• Beğen
ben nisanın ilk haftası alanyadan bodruma doğru sürecem.dönüşüm size denk gelebilir.katılabilirm ama kesin değil tabi.bende yavaştan program yapmaya başladım.irtibatta olalım.ben Alanya-bodrum arasındaki çıkacağım planı size sunarım.zaten sizde aynı yerlerden geçersiniz.bölge ile çok bilgim yok.önceden giden arkadaşları referans alarak program yapıcam (link) bu linkte arkadaş antalya-bodrum yapmış.isterseniz inceleyin

• Beğen
Aynen onu bi inceleyeyim ben..donuste denk geliriz mutlaka mola yerinde hos sohbet ederiz deniymleri paylasiriz neden olmasin:)

@vizeli gezgin hayırlısı olsun inş.Watshaptan atarım sana foto. foruma yüklemeyi yazma işlerini falan beceremiyom uğraşmam.

• Beğen
Geri