Scudo Sports

Uzun yol için bisiklet almak istiyorum.

Arkadaslar bütçem 1250 tl ve sizin bilginiz dahilinde yardımlarınız bekliyorum şehir tur bisikleti ve çadır kamp malzemeleri ve diğer gereçler için uygun siteler bisikletler öneriri misiniz çok teşekkür ederim

Scudo
Sedona 300 S 'e bakabilirsiniz. 1100 liraya denk geliyor veya biraz daha zorlarsanız merida crossway 20-v alabilirsiniz.

Umarım gönlünüze göre bisiklet alırsınız.....

@canayaz0734 sağlasın kardeşim de ben diğer malzemeler için param yeterli olur mu çadır çanta kask onlarıda dahil ederek önerebileceğin bir şehir tur bisikleti varmı

@savasBEY merhaba,İlk olarak yeni aramıza katıldığınızı var sayıyorum.Konu başlıklarını büyük harflerle açmazsanız daha iyi olacaktır.Gelelim bisiklet konusuna;
1.Tur kaç günlük olacak,
2.Günlük kullanılacak mesafe ne kadar olacak,
3.Rotanız yokuş ağarlıklı'mı -düz'mü.

@Ozan Güneri Turlarım en az 5 gün olmasını sağlayacağım günlük mesafem değişebilir rotam hem yokuş hemde düz kıyı şeritlerde turlayacağım sizin bana bu bütçeye tam donanım hangi bisikleti önerirsiniz malzemelerde dahil teşekkürler

Forum'dada bulunan Yusuf'un sitesini incele ayrıca başka tur yapan arkadaşların sitesini incele kafanda iyi kötü bir şablon oluşsun.Seçeneklerini 2-3'e indir.Daha sağlıklı olacaktır.

@savasBEY merhabalar,

öncelikle size önerim 1250 tllik bütçeyi yalnız bisiklete ayırmanız. turda günlerce sizi ve yüklerinizi üzerinde taşıyacak bir bisikletin yollarda sıkıntı çıkarmaması gerekli. ağırlık acısından da çok ağır olmamasına dikkat etmek lâzım. bu bakımdan bozuk dağ yollarına girmeyecekseniz yani stabilize ve asfalt yollarda kullanacaksanız sabit maşalı bir bisiklet tercih edin derim. benim bisiklet önerim kendinin de uzun turlarda kullandığı scott sub 40. diğer kask, tayt, km sayacı , bagaj, heybe, çanta gibi aksesuarlar kalitesine bağlı olarak minimum 450tl tutacaktır.

merak ettiğiniz başka sorular varsa yanıt verebiliriz.

Geri