Arkadaşlar şehirler arası yollarda gezmek için bir bisiklet almak istiyorum ve bu konuda ne alacağımı şaşırmış durumdayım o kadar çok çeşit varki önerilerinizi bekliyorum bütçem 600 tl veya 900 tl arası
@savasBEY Sadece bisiklet sahibi olmak malesefyeterli olmuyor.Şehirler arası yolculuklar başlığındaki konuları incelerseniz,minimum nelere ihtiyacınız olacak,ne gibi hazırlıklar yapmalısınız gibi konularda detaylara ulaşabilirsiniz.
@savasBEY Şehirler arası yolculuklar başlığındaki konuları incelerseniz,minimum nelere ihtiyacınız olacak,ne gibi hazırlıklar yapmalısınız gibi konularda detaylara ulaşabilirsiniz.
Bu arada bende birşey sormak istiyorum. @savasBEY şehirler arası bisiklet demiş fakat arkadaş ona bir şehir bisikleti önermiş şehir bisiklet şehir içi kullanmıma daha yatkın değilmi yol bisikleti barış bey için daha uygun değilmi sizce bence öyle.
@tahayener Şehir bisikletleri hem maliyet olarak ucuz hem de tur bisikletlerine yakın dik oturma açılarına sahiptirler.Bu bütçe ile sehir bisikleti almak mantıklı.
@savasBEY Eğerki yanınızda yük taşımıyacaksanız ve daha çok şehirler arası kullanmayı düşünüyorsanız benim size tavsiyem bir yol bisikleti almanız yönünde. Eğer yol bisikleti almayı düşünür ve muhtemelen ilk defa kullanıcağınızı varsayarsak size şiddetle almanızı tavsiye edeceğim bir bisiklet var üstelik sizin bütçenizede uygun link atayım bir bakın derim düşünün. Bu bisikleti alıpta memnun olmayan kimseye rastlamadım rastlayanıda görmedim. Üstelik yeni başlayanlar için ideal bir fiyat/performans ürünü. Ve sitede hiç bir olumsuz yoruma ratlamadım. Bu arada bisiklet ömür boyu garanti içermektedir (kadro,gidon,maşa).
(link)
@savasBEY imkansız değil ama çok zor. Ben yük olmayacağını varsayarak yol bisikletini önerdim yanınızda yük olacaksa şehir yada tur bisikleti tarzı şeylere yönelin.