Scudo Sports

Uzun turlarda lastiğiniz ortalama kaç kez patlıyor? (Tur bisikletçileri)

@Demir Ceyhan

demir bey ,
bu arada fiat uçmuş malesef toplamı maxxis over driver'lar tam 240 lira
diğer lastikleri kullanmadığım için bilmiyorum forumda kullanan arkadaşlar illaki vardır.

Scudo
@kemal.bahadır

kemal bey
2000 km sonra patlaması lastiğin bittiğini, kauçuğun eridiği gösterir maxxis over driverlar 2 yılda 10.000 km 'yi yedi banamısın demedi 2 kez patladı ama arka teker artık kaydırmaya başlayınca değiştirdim ,240 lira toplam malesef burada pahalı ama dışardan getirtilebilinirmi araştırmak lazım ben dışardan lastik getirmedim buradan aldım 700 x 32 cst aldım 28 teker ilk günü patladı buda şunu gösterdi biri 240 lira diğeri 60 lira ,ucuzdur vardır illeti ,teker ucuz ise o teker patlar, içten koruma cst 'lerde yok bu modellerin illaki içten koruması olanları vardır ama fiat artabilir, yuro 3 lira olur ise her şey bize pahalıya gelir.

Çok güzel özetlemissin Kudret bey. Overdrivelar 26avro diyor internette acaba farklı bir modelden mi bahsediyorsunuz? Bir arkadaş öneride bulundu yabanci bir siteden onu araştıracam gönül shwalbe istiyor. Ama belli ki overdrivelardanda memnun olan çok

http://bike-shop.onix.cz/uploadedfiles/products/image_overdrive_tr_1.jpg

lastik bu 700 x 32 ortada ok işaretleri olan yerler zamanla silindi bu nedenden ötürü arka teker kaydırmaya başladı inişlerde tabi toprağa girdim bu teker ile tabi düz toprak zeminler ve stabil yolda bir numara ve de asfaltta silik kadar iyi değil ama yerler ıslak isken banamısın demez bu teker ,
ama 240 lira toplam maxxis over driver 700 x 32
28 jant için.85 hava basıyor idim ,araba sibop yaptırdım alexrims jantlara böylelikle benzincilerde aynen rahat ettim

link
(link)

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSn5z4_ZgfaIIKe7vs-aM8nXyYswbwtUW1r_r6uYtffLREjPm-F

cyclo cross yol bisikletlerinde kullanılmakta 700 x 32 maxxis over driver modeli,

Merhaba,

Giant x-sport 0'ımda Schwalbe Marathon Mondial (28"-37) kullanıyorum. Geçen sene aldım. Kapıdağ, Yunanistan, Bandırma-Çanakkale-Edremit-Bandırma turlarında kullandım hiç patlamadı.

Turculara tavsiye ederim.

Kazasız ve keyifli turlar

five

Continental tour ride ile biri 380 diğer 680 km likt turumda sıfır patlak. Şehiriçi patlama riski bence daha yüksek.

Marathon plus'lar ile 6500 km yol yaptım sadece arka lastik 1 kere patladı. Lastiklerde hiçbir deformasyon yok herkeze tavsiye ederim.

Bende 2000 km yi geçkindir schwalbe marathon plus 700x35 kullanıyorum 29 jant bisikletimde. Daha patladığını bilmem. Hatta asfalt ve bariz arazi de kullanıyorum. Asfaltta yaklaşık 120 kg yükle 70 psi hava vurarak gidiyorum. Tamam ilk günkü gibi muhakkak değildir ama yıprandığını fark edemezsiniz.

Geri