Scudo Sports

Uzun turlar için alınacak bisiklet donanımları

2015 model Ortlieb çantalar daha yeni stoklara gireceğinden kargom yollanmadı halen, salı günü gönderecekler.

Bu arada ben de Xiaomi 10400 mAh 2 adet power bank sipariş ettim. Böylece turlarda 1 hafta boyunca şarjlı farların, telefon, mp3, kameranın şarj sorunu olmayacak. Almak isteyenler için (link) aldım, orjinal ürün.

Kask konusunda Catlike Kompact modeline karar verdim, kargo ile 103 dolar yapıyor. Muhtemelen 250 liraya yakın bir miktar tutar. Diğer alternatifleri eleyip kesin alacağım dediğim de siparişi vereceğim.

Scudo
Guncel hal, deore aynakol, hollowtech 2 gobek, yeni ruble-zincir takilip ayarlandi. Cekis sistemi icin baska yatirim olmayacak.

3177 dosyayı görüntüle

Avid single digit 7 frenler PTT nin hatasi sonucu tekrar geldikleri yere donduler. Satici yenisini gonderecek.

Kask olarak da Giro Savant aldim. Diger kargolar da yolda

@Özgür K.
bu linkten aldiginiz xiaomi ler geldimi acaba ? test edebildiniz mi urunleri ?

@gokaykr

Hayır henüz gelmediler ama linkteki power bank lar orjinal, araştırıp almıştım. Aklımda kaldığı kadarıyla da net 8-9 bin mAh enerji sağlıyorlar.

@KuzuBoyz
Aynen katılıyorum

Buraya 3 defa mesajı yazıp yazıp sildim. Kısa kesiyorum, ekipmana gerek olmadığını düşünen arkadaşlar rica ediyorum konuya mesaj atmasın.

Ekipman sizin hayatınızı kolaylaştırır. Bu kadar basit ne kadar ekmek o kadar köfte anlayacağınız.. Şu yapılan listeleme ve alışveriş te bence ekstra alınmış bir kalem yok gayet makul ve hayatı kolaylaştıran ihtiyaçlar. Ha isteyen sadece bisikleti ilede çıkabilir kişilerin kendi Seçenekleri

Özgür şu şarj aletlerini bi denedikten sonra performansı hakkında yorum yaparsanız sevinirim :)

@Yavuz SOYLU

Powerbank lardan birini şarj ediyorum şu an. Denedikten sonra mutlaka yazarım. 3.500 mAh telefonum var, 1 tanesi 2.5 defa şarj etse benim için yeterli olacak.

f/p oranı iyi arka bagaj ve heybe tavsiyesi verebilecek arkadaş var mı ?

Bu Son resimdeki haliyle Size ne kadara mal oldu bisiklet fiyatını ayrı ve ekipmanların fiyatını yazarmısınız?

@Özgür K.

Bisikletiniz gözü çok yoruyor ya dağınık bi görüntüsü var :) bu benim fikrim siz sevdikten sonra hiçbir problem yok tabi ;-)

• Beğen
Tepkiler: Chucky-1
@harunbas141

O çok uzun iş, her parçanın adı yazıyor, önceki sayfalarda sipariş linki bile var oradan bakabilirsinz

@Olgun Zengin

Bisiklet üzerinde gereksiz bir parça yok, tur bisikletleri böyle oluyor.

@Özgür K.

Yo gereksizliginden değil zaten bagaj gereksiz cikarin demiyorum sadece şekil olarak görüşümü belirttim :)
unnamed (4).jpg

Buda tur bisikleti ama gözüme hoş geliyor :)

Yanlış anlamayın sadece görüşüm bu yoksa özellik ve kalitesine lafım yok emeğinize sağlık ;-)

Uzun uğraşlar ve zamanla birlikte topladığım bisikletim 11.000 km lerde şu an çok konforlu ve akıcı komponentlerini yeniledim ve yeni kmlere hazır durumda...

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    255 KB · Okunma: 177
  • image.jpg
    image.jpg
    221 KB · Okunma: 175
  • image.jpg
    image.jpg
    150,9 KB · Okunma: 149
Birşey soracağım bu bisikletin ayaklığı arkada değil de orta göbeğin orada olsa sorun olur mu bisiklet yüklü iken. @kerim beşer birde fotoğrafı yükledikten sonra tam boyut butonuna tıklarsanız fotoğraf direk sayfada gözükür daha rahat bakarız bizde. ( bilmislik olarak gormeyin bende daha yeni yönetici eagle ' den öğrendim :)
birde kelebek gidon seçme sebebiniz nedir yabancı forumlarda hep dropbar kullanıyor bizimkiler kelebek kullanıyor.

Geri