Scudo Sports

uzun tur icin 29 er mi yoksa 26 mtb mi ?

@celalettin aktas

neler mesela ?

Scudo
Jant ve lastik

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

Anladım konum itibari ile olabilir ama ben almadan araştırdım hemen hemen hepsinde bu parçalar mevcut İstanbul'da

Teknik ve dik arazi koşullarına girmeyeceksen, uzun tur için 26 ve 29 arasında kesinlikle 29. Asfaltta kullnacaksan 28" lastik takabilirsin.

Turkiye ici slick lastik bulamadin sayin antares istanbulda adres verirseniz temin etmeyw calisacam

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

@celalettin aktas

Tamam bana yakın olan bisikletçilere bakıp haber vereceğim ;)

27,5 - 28 ve 29 için çamurluk da az bulunuyor galibaaa.... O işe mi girsek ne yapsak??? :alkis:

Valla lastik bulaydım çamurluk sayardım. Aslında lastiklerimle sıkıntım yok schwalbe rocket ron güzelde lastik ama ben kilomdan sebep arazide peki binemiyorum kondisyon yok. Asfaltta da çok hantal kalıyor yoruyor.

salcano ng 450 aldım 29 dişli teker hakikaten çok yoruyor ancak bisiklete bindiğiniz zaman mtorsiklete biniyormuşsunuz gibi bir havası var fazla hız yapmadan etrafı seyrede seyrede yol almak için güzel ancak yinede almak isteyen arkadaşlar iki kere düşünsünler

Bende 27.5 mtb kullanıcısıyım yol lastiği konusunda sıkıntı var birde v uyumlu maşa tabiki. Sürüşü gayet güzel. Boyum 1.87 olduğundan 26 bisikletler bindiğim an bisiklet kayboluyor hoş bir görüntü değil. Ama 27.5 de o sıkıntı yok.

2010 model siyah bir sedona 311 kullanıyorum.. 28 jant 19'' bir bisiklet gerek şehir içinde gerekse günlük 150 km lik turlarda(ör:mersin-kızkalesi-mersin) banamısın demiyor.. şehir içinde bile kullanmak bir zevk.. ben nacizane şehir içinde 26 jant.. şehir dışındaki uzun turlarda 28 jant bir tur bisikleti almanızı tavsiye ederim.. ben başlangıç olarak ghost cross 1300 türü bisikletlere de bakabilirsiniz.. çok hafif bir modeldir.. üstelik önden kilitlenebilir amortisörü vardır.. bol bol pedallamalar..

oncelikle yanıt veren fikir belirten tum dostlara tesekkur ederim.:alkis::alkis:
bu iş pc basında olmaz kalk bisikletcileri dolaş dedim.
izmir'de ne kadar dukkan varsa daldım cıktım cok cins esnafa'da denk geldim, seker gibi adama da denk geldim.
velhasılı kelam fiyat/ performans oranı en yuksek ürün olan rockrider 8.1 i aldm dun itibari ile.
az kalsın fit 5 yol bisikleti alıyordum anlık gaza gelip lakin deneyip 5. metre de indim kesinlikle benım işim değilmiş.
gelelim rr 8.1 e.
denedim sevdim oksadım bagrıma bastım aldım geldim.
yüzüğünü bulmuş gollum gibi dolanıyorum dünden beri.
ve mtb almakla ne kadr iyi ettiğimi dusnuyorum cunku arazıye dalıp cıktım dalıp cıktım camur temızlıyorum su anda.
26 jant aldm hem donanımı yuksek hem de 29 denedım kontrolu zor geldi.
bakalım gun gun gezı yazılarımı paylaşırım.hatta bi blog acıcam sanırım bu gece linkini paylaşırım.
İzmir'de olan arkadaslar ile tanısıp pedallamak ısterım.tekrardan fikir elirten herkese tesekkur ediyorum.
buyrun benım oğlan'ın fotoları.:in:
(link)
(link)
(link)
Selamlar
Erhan
ek:
bu da camur temızlıgı sırasında an itibari ile lastık diş araları :mlk:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
B'twin CountX KM sayaçlarını gidon boğazına da takabiliyorsunuz. Bir deneyin. Daha güzel duracak. Bisikletiniz hayırlı olsun.

@erhanh
Yalnız değilmişim :D

@Gurkan Genc

İspanya'dan misafirimiz var. Çay, kahve getirin :) :kahve:

@Gurkan Genc

izindeyim,takipteyim.

üstad sevgiler.

justin bieber görmüş ortaokul ergeni gibi hıssettım kendımı.

bisiklet almamı sagladın ustad. vay ne yazsam bilemedim.

sevgiler saygılar :rolleyes:

guzel dileklerde bulunan tum dostlara tesekkur ederim.

Geri