Scudo Sports

Uzaklara Yarışmak [Trans Continental Race 2015]

Scudo
@KaanG
Ceviri:yarin sabah 9.15 de barbaros kalkisli kopru gecisi var
Dogru cevirdim dimi?

Evet aynen öyle. Yanlış anlamadıysam kaykaycıların, bmx'cilerin takıldığı parkta buluşuluyor. İstanbul'daki bisikletli arkadaşları bekleriz yazmışlar.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Beşiktaş iskele-otobüs duraklarının oradaki park. Muhtemelen az kişinin haberdar olacağı düşünülürse daha keyifli daha sorunsuz bir geçiş olacak. Ayrıca dile kolay günde ortalama 300 km yol yapan bisikletçilerle de tanışma fırsatı..

Yarin kalkip gitsek sorun olmayacak mi, neye gore izin vs

Katılmayı çok istediğim bir yarış,geçen yıl haberim olmuştu son yarışı takip etmiştim. Arada uzun turlara çıkmak iyi geliyor ama bunlarınkisi biraz fazla :)

insaALLAH bu sene forumdan birileri katilir

• Beğen
Tepkiler: serdar k
tcr 2015 ten bu yana neredeyse 10 yıl geçmiş , 10 yıl!

Zamanın akışını aklım almıyor. Keşke geriye dönebilsek de forumun tek derdi mariokaldato abinin diğerleriyle atışmaları olsa.

tcr 2015 ten bu yana neredeyse 10 yıl geçmiş , 10 yıl!

Zamanın akışını aklım almıyor. Keşke geriye dönebilsek de forumun tek derdi mariokaldato abinin diğerleriyle atışmaları olsa.
bu forumun altın zamanları Murat Çömez le Mariokaldato nun forumda aktif oldukları zamanlardı.ben de bunu farketmiştim. vakit hızlı geçiyor.
alttaki foto o yıl yapılan köprü geçişine ait. bu arada 10 sene oldu hala katılamadım bu yarışa.Nasip diyelim.
8 Ağustos Köprü Geçişi

image.jpg

İrfan abiden alıntı yaparak aktarayım bu sene de favorim yine Akarao, üstelik bu sene harbiden çok iyi hazırlanıyor. Geçen sene white marka bisikleti ile katılmıştı, bu sene Trek Checkpoint gravel ile maşallah çok iyi hazırlanıyor.
(link) arada 300-500km yaptığı da oluyor. Yeni konu açan olmayacak galiba o yüzden https://www.bisikletforum.com/konu/trans-continental-tcr-9.165236/page-8 buradan devam eder diye düşünüyorum.

• Muhteşem
  • Beğen
Tepkiler: Awacs7n ve lrfan
İrfan abiden alıntı yaparak aktarayım bu sene de favorim yine Akarao, üstelik bu sene harbiden çok iyi hazırlanıyor. Geçen sene white marka bisikleti ile katılmıştı, bu sene Trek Checkpoint gravel ile maşallah çok iyi hazırlanıyor.
(link) arada 300-500km yaptığı da oluyor. Yeni konu açan olmayacak galiba o yüzden https://www.bisikletforum.com/konu/trans-continental-tcr-9.165236/page-8 buradan devam eder diye düşünüyorum.
Ahmet cok daha basarili olurda. Sponsor destegi lazim. Kafaya oynayanlarin arkasinda ciddi bir destek var. Ahmet bankta yatarken adamlar otelde spada takiliyor.:) onun icin ahmetin basarisi bana kalirsa cok daha değerli.

Bu sene sadece 1 kadın 1 erkek 2 Türk yarışmacı mı var? Kadın Türk yarışmacı var gerçi enteresan.

Ahmet bankta yatarken adamlar otelde spada takiliyor
bu tip yarışlarda otel vb gibi dış hizmetler kullanılamıyor diye biliyorum. Kendi imkanlarınla konaklamak zorundasın.
Yoksa geçen sene Raid Pyrenees yarışına girecektim. Otellerde kalıp sadece gündüz sürsem bana yeterdi ama kurallar gittir lan kendi başına tur yap dedi.

bu tip yarışlarda otel vb gibi dış hizmetler kullanılamıyor diye biliyorum. Kendi imkanlarınla konaklamak zorundasın.
Yoksa geçen sene Raid Pyrenees yarışına girecektim. Otellerde kalıp sadece gündüz sürsem bana yeterdi ama kurallar gittir lan kendi başına tur yap dedi.
TCR'da istediğin yerde kalınıyor. Uyku tulumu çadır vs. ek yük, parası olan kredi kartı taşıyor ;)

TCR'da istediğin yerde kalınıyor. Uyku tulumu çadır vs. ek yük, parası olan kredi kartı taşıyor ;)
Çok ayıp etmişler. Olayın ruhuna aykırı. O yarış popüler olursa suyunu çıkarırlar. Kirala iyi bir karavan, peşine gelsin. Uykun geldi, hemen duşunu al, klimanı ayarla yat uyu. Otel aramak, belli saatte yatma kalkma vb derdin bile yok.
Arabadan su, yiyecek uzatma falan da mümkün mü? Önüne geçmediğim sürece scooter ile takip edip sporcumla ilgilenebilir miyim?

Çok ayıp etmişler. Olayın ruhuna aykırı. O yarış popüler olursa suyunu çıkarırlar. Kirala iyi bir karavan, peşine gelsin. Uykun geldi, hemen duşunu al, klimanı ayarla yat uyu. Otel aramak, belli saatte yatma kalkma vb derdin bile yok.
Arabadan su, yiyecek uzatma falan da mümkün mü? Önüne geçmediğim sürece scooter ile takip edip sporcumla ilgilenebilir miyim?
Araç desteği yok, yol yardımı yok, ana yollar yok. Ama yediğine yattığına ve ana yol dışındaki rotana karışmıyor, yeter ki check-point'ten geç :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Support yasak. Sadece konaklama kisminda bir kisitlama yok diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri