Scudo Sports

Uzak mesafe ilişkisi

Sevgili @Anonim,
Ben bu konularda destanlar yazarim ancak simdilik iki cumleyle ozetleyivereyim. Detaylara daha genis zamanimda deginecegim.

Anadoluda bir koyluye sormuslar
"Ask nedir" demisler.
O da demis ki,
"Seversin, kavusamazsin. Kavusamazsan ask olur"

Simdilik hoscakal.

Scudo
Valla biz istisnayız sanırım. Öyle çok özele girmeden hemde forumlada bağdaşlatırarak kısaca özetliyim. 1 yıl aramızda 100 km ile idare ettik. 2 ayda 1 birbirimizi gördük. Sınavda aynı yeri yazdık ve kazandık :) şimdi 2 sokak ötemde oturuyor istediğim zaman görüyorum. Bazen inanın geçmişi özlüyorum o buluşmak için evden sabah 7de çıkıp otogara gitmeler, saatleri denkleştirmek falan hepsi bi aksiyondu şimdi giy donunu çık hiç hoş değil :) 2.5 sene olacak yakında. Tuttturdunuz mu tutuyor her kızla olacak şey değil uzak mesafe ilişkisi.

@Kuzey Ege

Yanındaki diğer köylü kardeşim de kavuşursan da meşk olur dememiş mi? :)

19 yaşında üniversitenin ilk haftası tanışıp 29 yaşında Allah'ın izniyle evlendim. Aradaki 10 sene ne benim İzmir - İstanbul arası gitmelerim bitti ne aramızdaki sevgi, saygı ve güven. Uzak mesafe ilişkilerinde asıl konu sizin o ilişkide ne kadar ciddi düşündüğünüze bağlı bir durum. Tanıştığım ilk hafta evleneceğim seninle dedikten sonra o iş bitmiştir. Sözü verdik bir kere :D

Ayrıca Karadenizliden kız almak kolay bir hadise değildir, buraya not düşülsün.. :islik:

Kalın sağlıcakla..

Ben de bu uzak mesafe iliskisinden kiz alanlardanim. :D Hem de farkli bir kültürden, farkli bir inanca sahip, farkli bir jenerasyonda dogmus, bambaska bir hayat görüsü ve zevkleri olan biri. Iliskinin yürümemesi icin tüm imkanlar mevcut yani. :) Lakin 10 senedir beraberiz ve 5 yildir da evliyiz.
Yazilanlarin coguna katiliyorum. Internet ve telefon üzerinden kurulan iletisim asla bir yüzyüze iletisim gibi olmuyor. Pire deve oluyor, anlatmak istediklerin karsi tarafa bambaska yansiyabiliyor, incinmek/incitmek cok daha kolay. Kücük bir mimikle anlatabilecegin bir ironiyi bile saatlerce aciklamak zorunda kalabiliyorsun.
Yine de bence bir iliskiyi bitiren aradaki mesafe yahut kullanilan iletisim kaynaklari degil. Cok daha basit bir aciklamasi var: o insan, dogru insan degil.

O laçkalaşmış sahte sevdalardan bahsediyorsanız merak etmeyin aynı iş yerinde çalışan insanlarda bile fazla sürmüyor.
Ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, aynı ülkede olsak da aramızda kilometreler var, okullarımız var her istediğimizde göremiyoruz birbirimizi.
Ama ciddi anlamda kusursuz bir ilişkimiz var, birbirini gerçekten seven - isteyen iki kişi için engel değil mesafeler.

Ayrıca taş devrinde yaşamıyoruz :) Otobüs fiyatları 20-50TL, basar gidersin sevdiğinin yanına. Sanki aynı ilde yaşasak her gün buluşacağız :) Pehhh...
Uzak mesafe ilişkisi dediğin arada kıtaların olduğu ilişkidir, 1 senede belki 1 defa gördüğün ilişkidir. Af buyurun, düzeltiyorum - Benimki uzak mesafe falan değil :)
Buradan Tekirdağ otobüsle 2 arabayla 1,5 saat, ne zaman kafam eserse gidip görebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Liberi Spiritu
Bunu yapabilenlere hayret ediyorum. Tanımadığınız, görmediğiniz bir insan. Yani nasıl oluyor da başlayabiliyorsunuz? Hadi başka bir yerde önceden hiç değilse tanışıp, isminizi öğrenseniz, o zaman devam ettirirsiniz internetten, telefondan falan.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Uzak mesafe ilişkisi deyince, nedense aklıma hep Nazım Hikmet geliyor. O ne eserlerdi öyle; tüm dünyanın kadınlarını aşık etmedi mi kendisine? Ama kavuştuktan sonra da Piraye'nin kederi bizi vurmadı mı?

• Beğen
birde yanı başında olup da hiç konuşamadığın var değil mi ?

• Beğen
Uzak mesafe ilişkisini kaza vb konulardan sonra sabahın bu saatinde okuyunca konuyu görme-mesafe tayini .... zannettim.Konuyla hiç alakam yokmuş. İyi sabahlar.:uyku::uyku::uyku::uyku::uyku::uyku:

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Geri