Scudo Sports

Uygun fiyatlı karbon bisiklet topiği

Muhtemelen yapar niye yapmasın...

Scudo
Salcano xrs002nin sadece kadro fiyatı 1400 lira civarında. Tek olarak da satılıyor.

Ağırlığı ve nereden geldiği, nerede kim tarafından üretildiği belli olmayan bir kadro.

@Atilla G.

katılıyorum.......:harika:
:harika:

sunu sunu mehmet sunu
aldın karbonu
uyku tutmuyor sunuyu
kırılacakmı kırılmayacakmı
olacakmı olmayacakmı

takma kafana,
kırılmaz karbona,
emme yapar isen,
sürücü hatası,
alırsın başına bela

@trainspotting35
TREK alın tam olsun :D

aliminyum savaşını başlattım en üst aliminyum caad 12 alü kadro,7500 lira,cannondale

sunu sana meydan okuyorum alacağım bunuda ,,,,,,,:komik::komik::komik::komik::komik::komik::islik::islik::islik::islik:

@Kudret Kurtcebe Abi Giant'ın önünde bu hareketi yaparsan garibim ne yapsın köşede bükmüş boynunu.

@trainspotting35

şaka bi yana tabi ,her bisikletin insana katkısı vardır,aldığımız bisikletlere iyi bakacağız bundan sonra ihmale gelmez,bizi yakacak olan tekerler olacak ,ve mecburen alacağız ,karbon veya aliminyum farketmiyor bu pahalı ortamdan hepimiz etkileneceğiz ,yapacağımız iş ,mehmet sunu dostumda bilmekte ,anında zinciri değiştirmemiz ,diğer parçalar uzun gidecektir,allah kerim tabi 1 yıl sonra ne olur..

@Kudret Kurtcebe hocam, Aluminyumu satıp karbon alsam mı? :D Bu başlığı okuduktan sonra kafam kurcalanıyor :D

@Kerem Groims

kerem ,daha öncede yazmış idim beslenme düzenini değiştirdiğin vakit sorun bitecek şöyleki mtb karbonda sorun olmamış idi ,ama ben fiks 65 kiloyum hep öyle idim.boy 1.74 ,karbonhidrat ve şekeri azaltmaca yağ yüklenecen özellikle göztepe olivira dükkanından manda tereyağı al,zeytinyağıda aynen olivira ,aktürk yazar kapıda ,
şunu unutma 80 kilo üstü karbonda sorun yaratır ne vakit 2 sene sonra ,arka jant telleri atar,ayrıca rahmetli selim giro eski yarışçı idi ,100 kilo idi ,inişte 70 km hızla kasislere dalınca gitti karbon ,önden çatladı allahtan birden çatlamadı ,şimdi gene isim vermeyeyim marka adıda vermeyeyim sürücü hatası yapan bir arkadaş karbon yolu çatlattı ,önümüzde vakalar var ,karbon birden kırılmaz ama çok şiddetli vurulursa ne olur ,tabi, birazda kısmet meselesi, fabrika yapım hataları denk gelir ise ne olacak, o vakit değiştiriler, ama sürücü hatasını kabul etmezler ,çarpmasaydın kardeş diyecekler ,yol karbonu olanlar dikkatli olacak sürücü hatalarına karşı ,
çok şiddetli vurmalardan kaçınılmalı, bu da dikkat demektir ,diyelim 4 yıllık karbon ,çok şiddetli vurdun ,gidebilir ,karbonda yorulmakta bine bine darbe yiye yiye ,yerin şiddetini eme eme ne olur sonunda ,10 yıl sonra ne olacak, ona bakacağız tabi.

4500 tl ye karbon aldım misafir odasında (vaybe eskiden böyle anılan bir oda çeşidi de vardıydı) en baş köşeye koydum. Peki bisikleti sürmeyecekmisin diyeceksiniz ben hırpomuyum 4500 tl lik bisikleti yollara vuracağım. Öyle dekor niyetine dursun gitsin. Oğlanın çeyizine koyarım zaten küçük altınla yarışıyor. Bak gürsel in caad12 si bir ayda 1000 tl koymuş üzerine.

@Kudret Kurtcebe
Mılletin kafasını bulandırma kudret abi. Bu karbon çıtkırıldım yeni gelinmiki her darbede kırılsın.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Sayın Mehmet sunu topigin hayırlı olsun,karbon alıp satanlar,fikir sahibi olmak isteyenler,ne nerede kaça bulurum diyenler,benim karbonum şöyle böyle senin karbonun nasıl diyenler,ben şu euroya aldım sen dahami ucuza aldın diyenler,
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@mehmetsunu

ya mehmet sunu saat 05.19 biliyorsun erken yatarım erken kalkarım ,vücud dipdiri olur vesselam,efenim tabiki milletin kafasını bulandırmuyorumda ,ama olaylar var ortada ,nitekim bu froome kardeşçiğimi severdim ama taki fısfısa kadar 3 fıs fıs at bak ne oluyorsun eğimde ,çiğerlere hava gider ,biliyorsun ben derin adamım ,bir olayı anlatmadan önce hazırlama evresi yaparım, neden froome 'a gitti mesele ,nedeni şu adamın yarışta karbon çatalı öyle bir çatladıki ,hemde bisiklet sıfırdı ,şimdi senden sesler duymaktayım amaninnnnnn diye ,malesef bu dostun doğruları hep söylediği için dokuz köyden kovuldu, bizde böyle aga biz doğru söyleriz.,:komik::komik::komik::komik:

o.36 'dan seyredince froome maratona soyundu sence neden çünki çatal gitti ,sıfır bisikletin ,kazanın nasıl olduğunu gördün ,motor seyirciye çarpmamak için hamle yapınca arka taraf aynen gümlemece ,valla bu işler böyle mehmet sunu gardaş,ha aliminyumda ne olur idi aynen yamulurdu ,tabi o vaziyette kullanılmaz idi ,benim gıant 'ın çatalıda karbon aynı dertten müzdaribiz meraklanma,
bende vurayım froome gibi aynen maratona soyunuruz..:islik::islik::islik::islik::islik::islik::koptum::komik:

edit ,,mehmet dostum ikimizde çok şiddetli vurmamaya özen göstereceğiz neme lazım elimize çatalı alırız ,,

fısfısçı froome 'ın hakkını 2.25 'de vermek lazım tabi,üst boruya oturdu ve çevirerek indi ,bu hareket zordur,konsantrasyon gerekir ,yarışta bu hareketi yaptım ,fakat çevirme yapmadım, esasında çalışmak gerekir bu harekete ,çok şık bir hareket bu ,kintananın ağzı açık kaldı yakalayamadı .astım hastası froome,
ne diyelim şimdi,fısfıs çekmez ise ne olur ne olacağını biliyoruz.........yargılamak ya da yargılamamak meselesine döndü iş...lensi biliyorsun ,sildik onu.

bu arada mehmet sunu sende bu harekete bence çalış bakemmmmmmm :harika::islik::islik::islik::islik::islik::islik::harika:

(link) Konu karbondan ne zaman fısfısa geldi her ne kadar çözemesemde konu güncel kalsın. :) Valla Kudret Bey bu işler fısfıslık işler değil. Babaannem de kullanıyor ama daha yarışta beni geçemedi. Yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim. :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Dün face de bir ilan gördüm ikinci el salcano xrs 001 duraace, ultegra, force karışımı bisikleti 3000 tl ye satıyordu. Yakından incelenip temiz biri bisiklet olduğu tespit edilirse bence tam bir fırsat ürünü.

@trainspotting35

Euro olarak nedense bu ktm lerin fiyatı hiç yükselmedi. Strada dönemindede (3500) nerdeyse fiyat euro üzerinden aynı. Tabi o zaman euro 2.5 tl civarı geziniyordu. Euro yükselmemiş olsa fiyat anormal güzel olurdu.

@mehmetsunu Mehmet Bey link paylaşsaydınız bakardık. Bence sadece kadro satılıktır. Yada kadro harici diğerleri satılıktır. 3000 tl ye karbon ihtimali çok düşük.

@mehmetsunu Adamlar fiyatlarını Euro üzerinden koydukları için fiyat yükseltme ihtiyacı duymuyorlar. Neredeyse %40 zam yapmışlar ama helal olsun KTM hiç zam yapmıyor gibi bir sonuç çıkıyor ortaya. :)

@trainspotting35

Bugün içinde paylaşmaya çalışırım ama ful bisiklet satılıktı. Banada ilginç geldi.

Geri