@mehmetsunu
ya mehmet sunu saat 05.19 biliyorsun erken yatarım erken kalkarım ,vücud dipdiri olur vesselam,efenim tabiki milletin kafasını bulandırmuyorumda ,ama olaylar var ortada ,nitekim bu froome kardeşçiğimi severdim ama taki fısfısa kadar 3 fıs fıs at bak ne oluyorsun eğimde ,çiğerlere hava gider ,biliyorsun ben derin adamım ,bir olayı anlatmadan önce hazırlama evresi yaparım, neden froome 'a gitti mesele ,nedeni şu adamın yarışta karbon çatalı öyle bir çatladıki ,hemde bisiklet sıfırdı ,şimdi senden sesler duymaktayım amaninnnnnn diye ,malesef bu dostun doğruları hep söylediği için dokuz köyden kovuldu, bizde böyle aga biz doğru söyleriz.,

o.36 'dan seyredince froome maratona soyundu sence neden çünki çatal gitti ,sıfır bisikletin ,kazanın nasıl olduğunu gördün ,motor seyirciye çarpmamak için hamle yapınca arka taraf aynen gümlemece ,valla bu işler böyle mehmet sunu gardaş,ha aliminyumda ne olur idi aynen yamulurdu ,tabi o vaziyette kullanılmaz idi ,benim gıant 'ın çatalıda karbon aynı dertten müzdaribiz meraklanma,
bende vurayım froome gibi aynen maratona soyunuruz..:islik::islik::islik::islik::islik::islik:

edit ,,mehmet dostum ikimizde çok şiddetli vurmamaya özen göstereceğiz neme lazım elimize çatalı alırız ,,
fısfısçı froome 'ın hakkını 2.25 'de vermek lazım tabi,üst boruya oturdu ve çevirerek indi ,bu hareket zordur,konsantrasyon gerekir ,yarışta bu hareketi yaptım ,fakat çevirme yapmadım, esasında çalışmak gerekir bu harekete ,çok şık bir hareket bu ,kintananın ağzı açık kaldı yakalayamadı .astım hastası froome,
ne diyelim şimdi,fısfıs çekmez ise ne olur ne olacağını biliyoruz.........yargılamak ya da yargılamamak meselesine döndü iş...lensi biliyorsun ,sildik onu.
bu arada mehmet sunu sende bu harekete bence çalış bakemmmmmmm

:islik::islik::islik::islik::islik::islik: